VIDEO/ Mircea Dolha: Listele pentru Maramureş acceptate de conducerea centrală în unanimitate

0
12025

„Doamna Viorica Cherecheș este un manager de spital, cel mai performant spital din România – se poate verifica. Este foarte recunoscută și în județul Maramureș, și la nivel de Baia-Mare, de către cetățenii cărora le-a făcut mult bine. Nu a făcut niciodată politică până acum câteva zile, când, după multe negocieri, am reușit să o înscriu în PNL. A fost foarte curtată și de alte partide, inclusiv de PSD, care acum e foarte supărat. Am respectat întru totul criteriile de integritate și de morală creștină, dacă vreți”, a declarat deputatul Mircea Dolha, preşedintele PNL Maramureş.

Oameni buni, judeci omul. Nu familia, nu vecinii, nu prietenii de familie. La Maramureș această doamnă e considerată unul din cei mai serioși cetățeni ai județului. Ne-a explicat Mircea Dolha că e un manager cunoscut, un om apreciat. Da, fiul are probleme. E o persoană care își asumă faptele pe care le face domnia sa, dar credeți-mă că nu poți să răspunzi pentru faptele copiilor tăi majori. Nu mi se pare corect cum se pune problema și am fost de acord să ne asumăm aceasta când luăm în calcul CV-ul și reputația la nivelul județului. Nu avem nicio problemă de asumare a acestei candidaturi”, a spus Alina Gorghiu.

Lista PNL Maramureş la Camera Deputaţilor este deschisă de către Viorica Cherecheș (mama edilului băimărean), urmată de senatorul Anca Boagiu și de Ionel Bogdan, președintele organizației municipale PNL Baia-Mare.

Mircea Dolha a ținut să precizeze că, „până astăzi, la orele 13:15 (momentul în care făcea declarația – n.r.), niciunii dintre cei de pe listele PNL Maramureș nu sunt implicați în dosare de corupție”.

„Domnul Tismăneanu, un mare luptător împotriva comunismului, avea pe tatăl său lider comunist și, cu toate astea, fiul luptă împotriva comunismului. Să-l deportăm? Domnul Cioloș – unchiul domniei sale: Virgil Ardelean, zis Vulpea. Ce vină are domnul Cioloș că unchiul domniei sale are dosare în instanță? Dacă a greșit (Cătălin Cherecheș – n.r.), va plăti în instanță după o decizie irevocabilă. În acest momentu, primarul suspendat Cherecheș să se lupte în instanță, să-și dovedească nevinovăția!” a mai spus Mircea Dolha.

LĂSAȚI UN MESAJ