Vedetele internaționale promovează ia românească!

0
1800

vedete-ie-romaneasca

Ia românească face furori și printre multe dintre vedetele internaționale, care au fost adesea surprinse purtând, în diferite combinații, tradiționala ie. Unde mai pui că acestea scot din buzunar sume deloc mici pentru o astfel de piesă de colecție.

Știe o lume întreagă faptul că tradițiile românești sunt deosebit de originale și din cale afară de frumoase, un element de-a dreptul spectaculos fiind chiar ia pur românească! Atât de frumoasă și cuceritoare este ia strămoșească încât a trecut și Oceanul Atlantic, ajungând până la Hollywood, acolo unde o serie de mari vedete renunță de multe ori la hainele lor de designer în favoarea neaoșei ii!

ie-romaneasca-jennifer-garner

Pe când era însărcinată, Jennifer Garner a fost surprinsă purtând o ie lejeră cu detalii de culoare bleu. Celebra actriță a mixat ia cu o pereche de jeanşi, obținând astfel un look casual.

ie-romaneasca-kate-moss

Ia românească se regăsește și printre preferințele supermodelului Kate Moss, care o adoră pur și simplu, purtată în special cu fuste ori pantaloni scurți.

ie-romaneasca-khloe-kardashian

Nici surorile lui Kim Kardashian nu au putut rezista în fața tradiționalei ii.

ie-romaneasca-halle-berry

Este și cazul lui Halle Berry, care a fost surprinsă purtând o ie cu mâneci trei sferturi și cusături roșii.

ie-romaneasca-adele

Adele a ales ia românească chiar pentru un pictorial în prestigioasa revistă Vogue. Piesa vestimentară poartă semnătura celebrului designer Tom Ford.

ie-romaneasca-katie-holmes

Katie Holmes are și ea în garderobă o frumoasă ie cu cusături roșii, pe care o asortează cu jeanşi pentru un look relaxat.

ie-romaneasca-anne-hathaway

La fel și Anne Hathaway, care a fost surprinsă purtând o ie în timpul unei plimbări la brațul soțului ei.

ie-romaneasca-heidi-klum

Iată că și Heidi Klum se înscrie în rândul vedetelor internaționale care poartă adesea ia tradițional românească.

ie-romaneasca-sharon-stone

Sharon Stone a descoperit ia atunci când a vizitat România și s-a îndrăgostit de ea pe loc, așa că actrița a fost văzută purtând-o chiar și pe străzile din Los Angeles.

LĂSAȚI UN MESAJ