Valea Ruscovei, Maramureş. Afară plouă liniştit, în casă … arde lampa cu fotoghin.

3
14934

La fiecare adiere de vânt, la fiecare lapoviţă sau aversă mai serioasă, pe Valea Ruscovei se întrerupe curentul electric.

Există perioade în care curentul electric atinge „tensiunea unui pacient” care are probleme cu colesterolul, respectiv 170-180 de…volţi.

Se pare că la „ELECTRICA”, investiţiile sunt invers proporţionale cu salariile şefilor şi a secretarelor. Probabil că din  această cauză liniile de transport şi unele transformatoare de curent electric de pe Valea Ruscovei, dăinuie de pe timpul „Cincinalului -1970-1975”  iar în epoca internetului încă mai există zone neelectrificate.

Mă grăbesc să transmit prezentul mesaj. Pe Valea Ruscovei a început să cadă o ploaie de toamnă, mâruntâ şi rece, fenomen ce poate determina în orice moment întreruperea curentului electric.

Ion BEUCA-consilier judeţean  PNL

3 COMENTARII

  1. Ivane,ati condus judetul,tara si Valea Ruscovei si Valea Viseului a ramas toat asa in mai toate domenile in privinta utilitatilor.Alimentarea cu energie electrica a zonei este o problema grava inca din 1990 ,statia de transformare de la Ruscova trebuie facuta cat mai urgent sau dubla alimentare de la Rozavlea,Rona de Sus.

  2. Da asa este!!! Din pacate cum vedem ca incepe ploaia automat se ia curentul!
    Asa fenomen nemaintalnit in alte zone!!
    Poate ce i de la electrica o sa ne transmita unde a fost avaria? Tot ziceau dintr o localitate in alta ca ar fi ce……ce nu exista ,bataie de joc!

LĂSAȚI UN MESAJ