USR face “afaceri” cu semnături pentru alegerile parlamentare!

0
1170

nicusor-dan-usr

USR, partidul nou înfiinţat al lui Nicuşor Dan, face afaceri pe reţelele de socializare. Şi nu orice fel de afaceri, ci cu semnăturile necesare pentru înscrierea listelor de candidaţi ai partidului pentru alegerile parlamentare.

“Uniunea Salvaţi România”! Sună promiţător, e adevărat! Asta însă doar dacă a “salva” România înseamnă a plăti semnăturile care te propulsează direct în cursa pentru alegerile parlamentare! Lucru nu tocmai legal, după câte se ştie deja…

Spunem asta deoarece, conform unui articol aparut pe Flux24.ro, un simpatizant al USR, partidul lui Nicuşor Dan, promite pe Facebook câte 10 lei pentru fiecare semnatură ce ar putea înregistra partidul în cursa electorală.

usr-semnaturi

Anunţul postat pe reţeaua de socializare de către Caton Musceleanu, un simpatizant al USR, arată cam aşa:

”Strâng semnături pentru USR. Plătesc 10 lei pe semnătură cu precondițiile:
1. Să fie măcar o foaie A4 complet
2. Să mi se dea în privat contul să expediez banii concomitent cu expedierea tabelului la adresa pe care o indic eu.”

Simpatizantul partidului lui Nicuşor Dan nu s-a oprit însă aici, şi le-a explicat doritorilor exact care este strategia:

”Mai am disponibil doar 5.400 de lei din totalul permis de lege pentru sponsorizare. O mică mențiune doar. Banul nu se dă celui ce semnează, ci aceluia care aleargă după semnături. Dacă mai sunt persoane interesate, să se grăbească”

Tot Caton Musceleanu confirmă şi implicarea unor lideri rromi în “afacerea” cu semnături pentru parlamentare.

Partidul condus de Nicușor Dan și Clotilde Armand are probleme cu strângerea celor 200.000 de semnături pentru parlamentare, reuşind până în acest moment să strângă sub 80.000.

RĂMÂNEŢI PE ZBMM.RO!!! ÎN CURÂND, AICI VEŢI AFLA CINE SUNT “CURAŢII” CARE REPREZINTĂ USR ÎN MARAMUREŞ!!!

LĂSAȚI UN MESAJ