Un dezastru superb. Liviu Marian Pop si Gabriel Valer Zetea îl plagiază pe Victor Viorel Ponta.

0
1203

media-141745825930223300

În ultimele comunicate ale senatorului PSD de Maramureş, Liviu Marian Pop, este folosită sintagma “Mircea Dolha si camarila PNL Maramureş” . Să fi uitat senatorul, că în anul 2012, a fost propulsat pe lista de candidaţi USL, de către un grup masiv de primari si consilieri judeţeni PNL?.

Gabriel Valer Zetea, preşedintele PSD-ist al Consiliului Judeţean Maramureş, nu se lasă mai prejos şi lansează atacuri nepermise, mai ales la adresa preşedintelui PNL Maramureş, deputatul Mircea Dolha, postând un filmuleţ  din anul 2008, în care adversarii politici sunt denigraţi într-un mod brutal. Să fi uitat Gabriel Valer Zetea, că în anul 2012, a fost nominalizat pentru a ocupa funcţia de vicepreşedinte al CJ Maramureş, stând mai mult la sediul PNL decât la sediul PSD?.

De la George Bernard Shaw, ştiu că nu  există recunoştinţă în politică, dar mai ştiu că una din regulile de bază din politică spune că „atunci când adversarul greşeştenul  întrerupe” .

În mod normal ar trebui să nu-i întrerup pe domnii  de la PSD Maramureş şi să-i  las „să-l plagieze” pe Victor Ponta, să continue cu „mistocăreala” patentată de fostul lider PSD. Procedând aşa, succesul în alegeri pentru PSD-iştii maramureşeni  ar fi „garantat” 100%,  că doar a fost verificat în 2014, la alegerile prezidenţiale.

De văzut fotografia  anului 2014  „Un dezastru superb” BEAUTIFUL DISASTER,  o „răzbunare” pentru toate mârlăniile promovate de PSD şi Victor Ponta  în campania pentru alegerile prezidenţiale.

Ion BEUCA-consilier judeţean din camarila PNL Maramureş.

LĂSAȚI UN MESAJ