Trailer-ul filmului ‘Fifty Shades Darker’ a bătut recordul de vizualizări în 24 de ore

0
390

Trailerul filmului ‘Fifty Shades Darker’, continuarea peliculei ‘Fifty Shades of Grey’ (2015), a bătut recordul cu 114 de milioane de vizualizări în 24 de ore, de la lansarea sa marți, relatează EFE.

Potrivit datelor publicate de Universal și citate de publicații de specialitate precum Variety și The Hollywood Reporter, totalul reproducerilor difuzate de platforme precum Youtube, Facebook sau Instagram a depășit 112 de milioane de vizualizări, record ce fusese deținut de trailerul filmului ‘Star Wars: The Force Awakens’ (2015).

fifty-shades-darker-poster-bannerÎn ce privește țările, 39,4 de milioane de vizualizări corespund SUA și Canadei, 18,9 de milioane Marii Britanii, 12,4 milioane Braziliei, 9,8 milioane Franței, 6,8 milioane Mexicului și 6 milioane Italiei.

‘Fifty Shades Darker’, care va fi lansat pe ecrane în februarie 2017, este regizat de James Foley și are în distribuție același cuplu de actori Jamie Dornan și Dakota Johnson, în rolurile lui Christian Grey și Anastasia Steele.

Într-un interviu acordat recent EFE, Dornan a dezvăluit că ‘Fifty Shades Darker’ explorează între alte aspecte „originile” lui Christian Grey, care vor oferi câteva elemente-cheie privind caracterul personajului său.

LĂSAȚI UN MESAJ