SURPRIZE cu SCANDAL pe listele PMP Maramureș pentru parlamentare!

2
1097

pmp

PMP, filiala Maramureș, a făcut publice listele cu numele candidaților pentru alegerile parlamentare din decembrie. Din peisaj lipsește, cu desavârșire, Nuțu Fonta, actual deputat. Ceea ce nu lipsește, însă, este scandalul!

PMP Maramureș și-a desemnat candidații pentru alegerile parlamentare ce vor avea loc pe 11 decembrie (rămâne acum de văzut dacă propunerile vor fi sau nu validate de centru), sperând la un post de senator și două de deputați.

Dacă actualul deputat Nuțu Fonta lipsește de pe liste, iată că Severica Covaciu,  preşedintele Camerei Judeţene Agricole Maramureş, figurează pe prima poziţie pe lista candidaţilor pentru Senat.

Conform actualmm.ro, însă, acest lucru a stârnit un adevărat scandal în interiorul partidului, existând membri care nu sunt deloc multumiți de faptul că Severica Covaciu este prima pe lista de la Senat.

ppmp-mic

Iustin Talpoș, profesor și fost candidat în alegerile locale pentru Primăria Baia Mare, este propus pe a doua poziție pe lista de la Senat.

Cât despre Camera Deputaților, pe prima poziție figurează Adrian Todoran, acesta fiind urmat de profesorul Nicolae Iuga.

2 COMENTARII

  1. Locul 3 de pe lista PMP la Camera Deputatilor este important. El se pare ca este ocupat de cel mai „competent” om pe care-l poate da Borsa. Remus Timis, dar nu vicele, ci fiul vicelui. In prezent angajat al Parlamentului Romaniei, satul de slugarit, vrea sa treaca de cealalta parte a mesei, adica sef. Pentru acest loc intr-un fotoliu de deputat, Remus Timis tatal este dispus sa investeasca mai mult decat in alegerile locale, cand si-a „cumparat de la Fonta” fotoliul de viceprimar, cei drept doar cu numele, ca-i fara atributii si se pare ca dupa sedinta de luni, se cam clatina. Daca nu-i canta in struna primarului, este posibil sa nu prinda alegerile pe acest scaun.

  2. Domnule primar Timiș Ion Sorin, știm ca nu va puteți exprima in numele dumneavoastră, e de înțeles, oricui i-ar fi rușine. Dar, vă rog respectuos, nu mai scrieți pe toate site-urile in numele domnului Vlasin, e deranjant deja. Cât despre comentariul dvs. pana sa va cânte viceprimarul in struna, poate o va face DNA-ul!

LĂSAȚI UN MESAJ