ȘOC în showbiz! Andreea Marin divorțează!

0
620

Andreea Marin a anunțat, în urmă cu foarte puțin timp, pe pagina sa oficială de Facebook, faptul că divorțează de turcul Tuncay Ozturk, după aproximativ 3 ani de căsnicie!

Andreea Marin și Tuncay Ozturk păreau cuplul perfect, asta în ciuda diferenței de vârstă dintre ei și a speculațiilor ce s-au tot făcut în presă cu privire la posibile neînțelegeri în cuplu. Cei doi au negat tot timpul aceste zvonuri, spunând că se înțeleg perfect și se iubesc mai mult pe zi ce trece.

Iată însă că timpul a demonstrat contrariul, iar după doar 3 ani de mariaj, Andreea Marin și Tuncay Ozturk au ajuns la divorț. Vedeta tv a făcut public acest lucru, în urmă cu foarte scurt timp, printr-un mesaj publicat pe pagina ei oficială de Facebook.

„Cum bine știți, am învățat să prețuiesc viața și în momentele sale de lumină, și în cele întunecate. Uneori, suprizele vieții nu sunt întocmai plăcute. Sunt momente în care, chiar dacă inima te îndeamnă să rămâi unde te afli, trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine și să mergi mai departe. O hotărâre grea a survenit în aceste zile în viața mea: divorțul. Din respect pentru sentimentele profunde investite în ultimii ani în căsnicia mea, vă rog pe voi, prietenii de aici, dar și pe colegii din mass-media, să înțelegeți că nu doresc să mai fac nicio referire publică cu privire la acest subiect. Vă rog tare mult să ne respectați dorința de liniște și intimitate, mie și fiicei mele. Un divorț este dureros, dar întotdeauna v-am spus și cred și astăzi că acesta nu este un obstacol de nedepășit. Nu voi pune pe umerii nimănui ceea ce port acum în suflet, dimpotrivă, vă rog să ne înțelegeți nevoia firească de discreție. O mamă nu e niciodată singură. Ca femeie și mamă, am multe motive să îmi continui viața clădind și zâmbind”, a scris Andreea Marin pe rețeaua de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ