Merită să citeşti! SECRETE ţinute departe de oamenii de rând! Acum, au ieşit la iveală! SHARE!

0
2898

Vă invităm astăzi să aflaţi câteva secrete legate de sănătate ce se vor a fi ţinute cât mai departe de ochii şi urechile oamenilor de rând. Care sunt acestea şi de ce nu vorbeşte nimeni despre ele? Aflaţi din rândurile următoare!

Mai întâi, se spune că “Excesul de sare, zahăr şi grăsimi dăuneaza grav sănătăţii!”. Ce înseamnă însă, cu exactitate, acest exces? Bineînţeles, raportat la fiecare om în parte. Asta deoarece fiecare om are o greutate diferită şi un organism ce reacţionează diferit. Excesul nu înseamnă nici pe departe acelaşi lucru în cazul unui copil şi al unui om matur sau în cazul unui om care bea apă pură de izvor şi al unuia care bea apă de la robinet…

NU UITAŢI CĂ:

– orice reacție a apei cu sarea produce căldură! Iar sarea formează pricipalul electrolit care, scos din sânge, reduce de 11.000 de ori viteza transferului informaţional către creier! Mai pe româneşte spus, lipsa sării din sânge prostește!

Să însemne asta faptul că de sus se doreşte un popor prost şi usor de manipulat? Concluziile le trage fiecare…

De ce nu se fac campanii la TV contra consumului de alcool, tutun, medicamente şi droguri??

Acestea nu produc boli şi până într-un final deces în multe dintre cazuri? Ba da! Dar în acelaşi timp, este vorba şi de o industrie ce produce atât de mulţi bani încât viaţa parcă nici nu mai contează!

Este vorba de profituri imense, accize şi taxe! Şi, la urma urmei este bine să ai multe „legume” în sistem! Pentru că legumele îşi plătesc taxele la zi, fără a pune multe întrebări!

Ce fac medicii atunci când ajungi în spital? Îţi recomandă reducerea consumului de sare! Adică taie legăturile informaţionale cu creierul, ca să poată trimite medicamentele peste tot în organism, iar el să reacţioneze ca atare!

Zahărul este şi el benefic pentru organism! Nu vorbim aici de zahărul alb de pe rafturile magazinelor, care conţine chimicale! Este vorba însă despre zahărul natural din fructe, sintetizat de natură cu ajutorul apei! Sau despre zaharurile multiple din mierea naturală de albine! Glucoza participă direct la formarea acidului dezoxiribonucleic (ADN), adică a evoluției. Vitalitatea, concentrarea şi evoluţia genetică a unui om vin din zaharurile naturale!

GRĂSIMILE?!

Studiile arată aşa: colesterolul ajută la formarea membranelor celulare, la sinteza hormonilor în glandele suprarenale şi în ovar! Este indispensabil digestiei lipidelor, în urma transformării de către ficat în acid biliar. Un nivel scăzut al colesterolului, indus cu ajutorul medicamentelor, duce la apariţia depresiei, comportamentului violent, sinuciderii, creşterii riscului de infarct miocardic şi, mai ales, la o slabă funcţionare a sistemului imunitar.

În trecut, cineva cu un regim alimentar ce conţinea 300 mg de colesterol pe zi, cu un nivel HDL (colesterol bun) de 35 mg pe decilitru de sânge, era considerat normal. Asta până când, cei de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii au hotarât să schimbe normele! Să le coboare la 200! Consecinţele? Au apărut brusc 36 de milioane de „bolnavi”, şi un profit de 4,3 de miliarde de dolari pe an!

Cei mai câştigaţi sunt oamenii de la ţară, care tot cu slănină, pită, ceapă şi palincă trăiesc! Nu fac excese şi trăiesc mult şi bine!

CUM NE HIDRATĂM CORECT

Chinezii şi japonezii beau ceai fierbinte în timpul mesei, nu apă rece. Poate e timpul să adoptam și noi obiceiul lor la masă.

Bineînţeles că e plăcut să bei un pahar cu apă rece după masa, dar apa rece solidifică hrana uleioasă pe care tocmai ai înghiţit-o şi încetineşte digestia. Când aceasta reacţionează cu acidul, va fi absorbită de intestine mai repede decât mâncarea solidă.Trece în intestine şi foarte rapid se transformă în grăsime şi duce la cancer.
Este cel mai bine să se bea supă fierbinte sau apă caldă dupa masă!

SIMPTOME COMUNE DE ATAC DE CORD

Ar trebui să ştiţi că nu fiecare simptom de atac de cord se manifestă prin „durerea braţului stâng”.

Atenţie la durerile intense în zona fălcilor. S-ar putea să nu aveţi niciodată prima durere în piept în timpul atacului de cord. Ameţeala şi transpiraţia intensă sunt tot simptome comune. 60% dintre cei care au atac de cord în timpul somnului nu se trezesc. Durerea la fălci te poate însă trezi din somnul adânc. Să fim atenţi! Cu cât ştim mai mult, cu atât avem mai multe şanse de supravieţuire.

SECRETUL DEZVĂLUIT

Zilnic, în jurul nostru mor striviţi de necruţătotul cancer prieteni, rude sau colegi. Cu toţii îşi leagă speranţele de chimioterapie, metodă terapeutică folosită în lumea întreagă, crezând că această metodă îi va ajuta să scape de cumplitul flagel. Este cutremurătoare suferinţa bolnavilor de cancer întâlniţi în secţiile de oncologie!

De ce nu se vorbeşte însă şi despre efectele secundare ale acestei terapii, adulată şi dispreţuită în egală măsură? Uneori, după multă suferinţă, rezultatele chimioterapiei au prelungit viaţa unor bolnavi. Alteori, celula canceroasă n-a mai dat nici o şansă bolnavilor.

După ce ani de zile au spus pacienţilor că această chimioterapie este singura cale pentru a încerca să se elimine cancerul, medicii de la Clinica John Hopkins din Statele Unite s-au hotărât să prezinte şi o cale alternativă de tratament a cancerului.

Printre altele, cercetătorii menţionează că tratamentul prin chimioterapie, care presupune „otrăvirea” celulelor canceroase cu rată mare de creştere, sunt distruse şi alte celule cu creştere rapidă din măduva spinării, tractul gastro-intestinal, iar organe importante cum ar fi ficatul, inima, rinichii sau plămânii sunt iremediabil afectate.

Specialiştii renumitei clinici au demostrat că o metodă modernă în lupta cu această cumplită boală poate fi aceea a înfometării celulei canceroase. De aceea, medicii au prezentat alimentele care trebuie evitate, tocmai pentru a împiedica celula canceroasă să se multiplice.

MIRACOL ANTICANCER, PASTRAT IN MARE SECRET!

O sursă de mare încredere, Eugen Giurgiu, doctor în biochimie cu competenţe în fitoterapie şi nutriţie, dezvăluie o informaţie foarte preţioasă! Două ingrediente la îndemâna oricui reprezintă o alternativă sănătoasă la chimioterapie.

Timp de trei ani, în America, s-a experimentat un produs natural, foarte simplu şi foarte eficient, pe un lot de 70.000 de subiecţi. Iar rezultatele au fost remarcabile!

O limonadă a fost administrată bolnavilor de cancer: celor care au
făcut chimioterapie, dar şi unui număr semnificativ din lotul martor, care n-a început acest tratament. Rezultatele au fost uluitoare: starea de sănătate a bolnavilor din fiecare grupă s-a îmbunătăţit în mod remarcabil şi boala n-a mai recidivat.

Lămâia are numeroase proprietăţi terapeutice şi studiile au dovedit că este un remediu împotriva cancerului, verificat în diferite forme ale acestei boli necruţătoare.

După mai bine de 20 de probe de laborator, realizate începând din anii 1970, s-a demonstrat că extractul de lămâie distruge celulele maligne în 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de plămâni, de sân, de prostată şi de pancreas.

Extractul din lămâie cu bicarbonat acţionează de 10.000 de ori mai bine decât chimioterapia, încetinind creşterea celulelor canceroase, spun specialiştii.

Şi mai uimitor este faptul că limonada aceasta distruge doar celulele maligne, dar nu le afectează pe cele sănătoase.

Mod de preparare:

Într-un litru de apă, se fierbe timp de un minut, coaja unei lămâi, apoi se lasă la macerat, de seara până dimineaţa, iar apoi lichidul se filtrează. În acest macerat se stoarce sucul lămâii, se adaugă miere (după gust) şi o linguriţă de bicarbonat.

Bolnavii trebuie să consume zilnic un litru de limonadă preparată în acest mod.
De asemenea, leacul miraculos se poate administra preventiv, fiind un tonic pentru întregul organism.

Sursa: sanatoszidezi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ