Reality show-ul ”Keeping Up With The Kardashians”, suspendat pe termen nedefinit, după agresiunea comisă asupra starletei Kim Kardashian

0
462

Reality show-ul ”Keeping Up With The Kardashians” a fost suspendat pe termen nedefinit, după ce una dintre protagonistele sale, starleta Kim Kardashian, a decis să părăsească oraşul New York, în urma agresiunii pe care a suferit-o la Paris în noaptea de duminică spre luni, informează Reuters.

Anunţul a fost făcut de reprezentanţii postului E! Network, joi, la doar câteva zile după ce Kim Kardashians a fost agresată, ameninţată cu arme de foc şi jefuită în camera sa dintr-un hotel parizian.

”Binele lui Kim este principalul lucru asupra căruia ne concentrăm acum. Nu a fost luată nicio decizie în ceea ce priveşte data la care producţia show-ului va fi reluată”, a declarat o purtătoare de cuvânt a televiziunii E! Network, care difuzează reality show-ul ”Keeping Up With The Kardashians”.

Înconjurată de numeroşi bodyguarzi, Kim Kardashian şi familia ei au părăsit, joi, apartamentul lor din Manhattan, în care au locuit după revenirea starletei de la Paris.

Presa americană a publicat deja fotografii şi înregistrări video care o prezintă pe Kim Kardashian, în vârstă de 35 de ani, cu chipul parţial acoperit de cozorocul unei şepci şi gluga unui hanorac, în timp ce urca într-o limuzină alături de soţul ei, rapperul Kanye West, şi de cei doi copii ai cuplului.

A fost prima apariţie publică a starletei după revenirea sa la New York, în urma agresiunii de la Paris, când mai mulţi bărbaţi mascaţi şi deghizaţi în poliţişti, au pătruns cu forţa în camera ei de hotel, au ameninţat-o cu arme de foc şi au furat bijuterii în valoare de 10 milioane de dolari, la primele ore ale dimineţii de luni.

Potrivit TMZ şi Us Weekly, Kim Kardashian ar fi spus că intenţionează să îşi ia o vacanţă de o lună.

Se crede că starleta şi familia ei s-au îndreptat spre reşedinţa sa din sudul Californiei.

Membrii familiei Kardashian, ale căror vieţi sunt prezentate în reality show-ul ”Keeping Up With The Kardashians” şi care sunt foarte activi pe reţelele de socializare, au fost deosebit de tăcuţi şi de discreţi după incidentul de la Paris.

Poliţia nu a operat deocamdată nicio arestare.

LĂSAȚI UN MESAJ