Programul Casa Verde în Maramureș

0
606

APM Maramureș a decis, pentru a scurta timpul de așteptare pentru cei interesați să obțină finanțare prin Programul Casa Verde, ca preluarea dosarelor să fie efectuată în prima parte a zilei, iar înregistrarea online, după-amiază, a declarat, pentru AGERPRES, directorul instituției, Alexandru Cosma.

„De la primele ore ale dimineții, am reușit să preluăm și verificăm un număr de 20 de dosare din partea depunătorilor, iar pentru a scurta timpul de așteptare, am decis ca înregistrarea online să fie încărcată de salariații noștri după-amiază, începând cu ora 14.00. În acest fel evităm aglomerația, așteptarea inutilă, iar pentru ziua de marți au fost eliberate bilete de ordine pentru următorii deponenți. Celor care așteaptă pe holul instituției le-am oferit scaune pentru a se odihni până ajung în fața colegilor care preiau dosarele”, a spus Alexandru Cosma, directorul APM Maramureș, precizând că două echipe de lucru preiau și verifică dosarele depunătorilor în prezența acestora.

Potrivit lui Cosma, peste 120 de beneficiari din Județului Maramureș ar putea beneficia de finanțare prin Programul Casa Verde.

În județul Maramureș există deja peste 500 de utilizatori — persoane fizice și firme — care întrebuințează ca și sursă alternativă pentru încălzire energia solară, în paralel cu energia electrică sau gazul metan.

LĂSAȚI UN MESAJ