PNL Maramureș, lansarea candidaților la alegerile parlamentare!

0
4337

Vineri, 25 noiembrie, începând cu ora 17:00, la Sala Sporturilor din Baia Mare, va avea loc evenimentul de lansare a candidaților PNL Maramureș la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Se anunță un eveniment grandios, la care vor participa peste 4.000 de persoane din întreg județul Maramureș. Pe lângă candidații Partidului Național Liberal pentru Camera Deputaților și pentru Senatul României, vor fi prezenți lideri naționali ai partidului.

Mircea Dolha, președinte al PNL Maramureș și candidat pe locul 1 la Senatul României , își dorește ca evenimentul să marcheze o adevărată intrare în linie dreaptă spre alegerile din 11 decembrie, atunci când românii sunt chemați să își decidă soarta pentru următorii 4 ani, prin alegerea Parlamentului.

Este esențial să se conștientizeze importanța deosebită a acestor alegeri, acum, când evenimentele de pe plan internațional încep să se precipite, iar pentru aceasta este necesară o mobilizare exemplara a tuturor.

Doar un guvern cinstit,  decent și responsabil, condus de Dacian Cioloș, cel pe care PNL îl susține pentru un nou mandat de Prim Ministru, și care să nu cadă pradă populismelor ieftine și iresponsabile, va putea face față provocărilor pe care climatul internațional instabil ni le vor pune în față.

Liberalii maramureșeni propun pentru Parlamentul României atât femei, cât și tineri, oameni din toate mediile profesionale reprezentative pentru societate, parlamentari care, alături de premierul Dacian Cioloș vor duce România spre normalitate.

Sunt oameni cu o vastă experiență, fiecare în domeniul său de activitate, dar mai ales cu aplecare și deschidere către problemele cetățenilor pe care cu mândrie speră că îi vor reprezenta, începând din 12 decembrie, în Parlamentul României.

LĂSAȚI UN MESAJ