Mircea Dolha susţine producătorii români!

0
640

În vara acestui an, actualul deputat şi viitorul senator Mircea Dolha saluta, cu deplină satisfacţie şi mândrie de cetăţean român, faptul că domnul președinte Klaus Iohannis a promulgat Legea nr. 321/2009, modificată, prin care supermarketurile și hipermarketurile au obligația de a asigura prezența în rafturi a 51% produse alimentare românești, modificări inițiate de către deputații liberali.

Astfel, producătorii români au în sfârșit o șansă de a lupta cu concurența neloială a concernelor străine. Acesta a fost un prim pas, important de altfel, pentru ca agricultura și economia românească să funcționeze la parametri normali.

“Românii și maramureșenii merită produse mai bune, mai sănătoase și mai gustoase! Iar noi, aleșii lor, suntem datori să ne asigurăm că acestea ajung pe rafturile magazinelor, astfel încât orice cetățean să poată avea acces la ceea ce înseamnă până la urmă sănătate!

Știm cât de importantă este alimentația pentru sănătatea unui om, iar noi ne dorim un popor sănătos! La fel este bine știut faptul că produsele românești sunt cele mai gustoase cu putință. Nicăieri în lume, legumele și fructele nu au gustul deosebit pe care le au cele 100% românești. Iar începând de acum, suntem siguri că ne vom bucura din plin de ele! Așa cum este de altfel normal!”, declară Mircea Dolha, Președintele PNL Maramureș și candidat pe primul loc la Senatul României.

LĂSAȚI UN MESAJ