Mircea Dolha, Președintele PNL Maramureș, susține normalitatea!

0
4929

Mircea Dolha, Președinte PNL Maramureș și deputat în Parlamentul României, susține organizarea referendumului pentru modificarea Constituției în sensul redefinirii familiei ca uniunea dintre un bărbat și o femeie.

Chiar astăzi, el a dat un comunicat de presă prin care își exprimă solidaritatea față de cei peste 3 milioane de cetățeni români care au cerut introducerea în Constituție a faptului că o familie e compusă dintr-un bărbat și o femeie!

„Dreptul a peste 3 milioane de cetățeni români de a cere introducerea în Constituție a faptului că o familie este compusă dintr-un bărbat și o femeie și nu dintr-un bărbat și o păpușă gonflabilă sau dintr-o femeie și un cuier – pom nu poate fi cenzurat. Nu poate fi numită intoleranță realitatea că o majoritate a societății este speriată de o tendință tot mai prezentă în ‘societatea modernă’ ca tot ce era până mai ieri anormal, și chiar eram cu toții de acord că era anormal, începe să capete ‘certificat de normalitate’, în virtutea unei prost înțelese și foarte prost aplicate ‘corectitudini politice’.

Tot în democrație, știm că majoritatea decide, iar până încă mai reprezentăm o majoritate, vom continua să pretindem să ni se respecte dreptul de a ne apăra normalitatea!”, este de părere Mircea Dolha.

Mircea Dolha, cel care ocupă prima poziție pe lista de la Senat a PNL Maramureș pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, este, încă din luna mai a anului 2013, primul inițiator al amendamentului pentru modificarea Constituției, astfel încât căsătoria să existe doar între un bărbat și o femeie.

„În calitatea mea de om și în cea de deputat al Parlamentului României, fiind, încă din mai 2013, primul inițiator al amendamentului pentru modificarea Constituției, astfel încât căsătoria să existe doar între un bărbat și o femeie, susțin propunerea ca Referendumul pentru modificarea în acest sens a Constituției să aibă loc cât mai repede, poate chiar odată cu alegerile parlamentare!

Da, noi suntem cât se poate de democrați și în nici un caz intoleranți, cu atât mai puțin ‘intoleranți religioși’, și putem, în sensul: avem voie, să nu ne fie rușine de asta?”, se întreabă retoric Președintele PNL Maramureș.

Ieri însă, Biroul Permanent al Senatului a respins cererea de dezbatere în regim de urgenţă a proiectului de iniţiativă cetăţenească pentru modificarea Constituţiei în sensul redefinirii familiei ca uniunea dintre un bărbat şi o femeie.

LĂSAȚI UN MESAJ