MESAJ EMOŢIONANT! Gemenele băimăreanului Mihai Morar au împlinit 8 ani!

0
2780

mihai-morar-gemene

Gemenele băimăreanului Mihai Morar au împlinit 8 ani, ocazie numai bună pentru prezentatorul TV de a-şi exprima dragostea pentru cele două minuni care au apărut în viaţa lui, printr-un mesaj cu adevărat emoţionant.

Mara şi Cezara au fost sărbătorite de părinţii lor cu o petrecere alături de prieteni, cele mici suflând în lumânările aşezate pe două torturi personalizate.

mihai-morar-gemene2

Tatăl lor, Mihai Morar, a compus un mesaj emoţionant pentru fetiţele lui, pe care l-a publicat pe Facebook.

“Opt ani de când minunile există. «Morar 1» şi «Morar 2». Două brăţări prinse, înainte de soroc, de nişte încheieturi incerte. 1250 grame şi 1850 de grame. Două cocoloaşe nedefinite, ceva între spirit şi materie.Două zâmbete închise zile întregi în incubatoare, într-o încercare a omenirii de a recrea în laborator gena Bucuriei şi de a o împrăştia, apoi, viral, în lumea asta tristă. Fiecare prunc născut prematur e o lecţie despre triumful vieţii. Lupta lui pentru a rămâne pe Pământ.

mihai-morar-gemene1

 

Încrâncenarea de a pompa fiecare gură de aer şi a o transforma în Viaţă. Încleştarea micropumnilor pentru a restabili armonia pierdută a Universului. Nou-născutul prematur este ultimul gladiator de pe Terra care încă mai luptă fizic pentru perpetuarea speciei, nu pentru distrugerea ei. Lecţia omuleţilor născuţi prematur ruşinează inconştienţa şi uşurinţa cu care oamenii mari au grijă să distrugă ceea ce ei cred că ei au primit de-a gata: faţa Pământului, dreptul la Viaţă, natura umană.

Copiii născuţi «sub greutate» vin pe lume cu «supra dragoste». De aceea, în fiecare maternitate unde se naşte o «minune», ni se dă o şansă pentru o nouă lume. La mulţi ani, Mara şi Cezara! Voi sunteţi două. Vă mulţumesc, Tatăl vostru”, a scris Mihai Morar pe reţeaua de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ