Jim Carrey, acuzat de mama iubitei sale că i-a furnizat acesteia supradoza fatală

0
445
File photo dated 10/10/15 of actor Jim Carrey carrying the coffin of ex-girlfriend Cathriona White, as the actor is facing a wrongful death lawsuit over the suicide of his ex-girlfriend. PRESS ASSOCIATION Photo. Issue date: Tuesday September 20, 2016. Mark Burton, the estranged husband of Ms White, has lodged a complaint claiming the 54-year-old star of The Mask used his "immense wealth and celebrity status" to illegally obtain and distribute prescription drugs involved in her death. See PA story COURTS Carrey. Photo credit should read: Niall Carson/PA Wire

După moartea iubitei sale Cathriona White, în septembrie anul trecut, Jim Carrey este dat în judecată și de mama acesteia care susține că actorului ar trebui să-i fie rușine pentru ce i-a făcut fiicei sale, scrie UPI.com.

”Lui Jim Carrey ar trebui să-i fie rușine pentru ce i-a făcut fiicei mele”, a indicat Brigid Sweetman, mama lui White, într-o declarație. ”Și ar trebui să-i mai fie rușine pentru felul în care a folosit avocații de la Hollywood pentru a-l defăima pe Mark, soțul lui Cathriona White în speranța că nimeni nu-l va acuza pentru ce a făcut el”, a mai spus Sweetman.

O sursă din anturajul lui Jim Carrey a explicat că White se despărțise de soțul său, Mark și că avea de gând să depună cererea de divorț în luna decembrie a anului trecut.

Brigid Sweetman susține că Jim Carrey a fost cel care i-a furnizat lui Cathriona White supradoza fatală.

”Este de înțeles că o mamă care și-a pierdut fiica va căuta pe cineva pe care să-l învinovățească de cele întâmplate”, a spus Martin Singer, avocatul lui Jim Carrey, adăugând că Brigid Sweetman își direcționează supărarea la adresa lui Carrey, urmând aceeași cale întunecată ca și Mark Burton, soțul lui Cathriona White.

Luna trecută Mark Burton a înaintat o plângere în justiție împotriva lui Carrey, actorul spunând despre acțiunea respectivă că este un abuz. ”Sper ca în viitor, cât de curând, oamenii vor înceta să profite de pe urma acestui eveniment și să o lase să se odihnească în pace”, a spus actorul.

LĂSAȚI UN MESAJ