IPOTEZE ȘOC! De ce divorțează Andreea Marin

0
628

Andreea Marin a luat pe toată lumea prin surprindere ieri, atunci când a anunțat că divorțează de Tuncay Ozturk, după nici trei ani de căsnicie.

Niciunul dintre cei doi soți nu au vrut să detalieze cauzele ce au dus la divorț, dar apropiații lor vin acum cu mai multe posibile scenarii.

Interesant este faptul că Tuncay Ozturk nu a scris nimic pe această temă pe Facebook. Ultimele sale postări țin strict de activitatea lui profesională.

Deși Andreea nu a oferit mai multe detalii despre despărțire, apropiații celor doi iau în calcul următoarele variante:

– Relația lor s-a răcit pe parcurs, Tuncay fiind mai mult preocupat de cabinetul medical pe care l-a deschis în București.

– Tuncay a ținut neapărat să aibă un copil, iar Andreea a trecut prin momente grele în ultimii ani, încercând să rămână însărcinată și urmând tratamente de fertilizare costisitoare, care însă, din păcate, nu au oferit rezultatul mult-așteptat.

– Tuncay a călcat strâmb, având o relație extraconjugală. Chiar și această variantă a fost luată în calcul, ținând cont de un pasaj din anunțul Andreei Marin în care a spus: “Trebuie să ai tăria de a pune pe primul plan respectul de sine și să mergi mai departe”.

LĂSAȚI UN MESAJ