Iohannis: NU voi nominaliza un premier independent după alegeri/ Cioloş să îşi declare adeziunea sau măcar simpatia

1
499

Președintele Klaus Iohannis a anunțat joi că, după alegerile parlamentare din acest an, nu va nominaliza în funcția de premier o persoană independentă politic.

„După alegerile parlamentare nu voi nominaliza persoane independente politic pentru poziția de premier al României”, a precizat șeful statului, după ce a participat la reuniunea Biroului Grupului Partidului Popular European, care are loc la București.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că, în opinia sa, ar fi bine ca Dacian Cioloş să continue proiectele după alegerile parlamentare, subliniind însă că, pentru acest lucru, e necesar ca de acum să îşi declare adeziunea sau măcar simpatia pentru partidul cu care doreşte să continue proiectele. Iohannis a precizat din nou că, după alegeri, nu va nominaliza premier independent.

1 COMENTARIU

  1. Ardeleanul Cioloș este cel ma decent Prim Ministru pe care România l-a avut, de mai bine de o jumătate de secol (pentru că nu pot lua în considerare perioada comunistă), de aceea l-aș vota, oricând, cu ochii închiși!

    Păcat că, mai mult ca probabil, politruci din mai multe partide nu-l vor accepta.

    Si-ar pierde rațiunea de a exista!

LĂSAȚI UN MESAJ