Iohannis, la finala Sibiu Open: Cred că am lucrat un pic la înfiinţarea competiţiei

0
432

Preşedintele României, Klaus Iohannis, participă, duminică, la finala turneului masculin de tenis Sibiu Open, proba de simplu, care se dispută între Robin Haase şi Lorenzo Giustino, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Iohannis a declarat, înainte de începerea finalei, că participă la acest eveniment pentru că este unul dintre cei care au lucrat pentru înfiinţarea competiţiei, sperând să asiste la un meci frumos. Preşedintele a venit însoţit de Prima Doamnă, Carmen Iohannis.

„Există un favorit unu şi un favorit doi, dar de asta am venit, să vedem cine câştigă. Am venit la această competiţie pentru că îmi place şi cred că am lucrat un pic la înfiinţarea acesteia, acum câţiva ani. Atunci când am ocazia să vin, vin, iar astăzi s-a potrivit să vin la finală. Sper să fie un meci frumos“

Sibiu Open a debutat luni, 18 septembrie, iar în avanpremiera turneului, duminică, peste 300 de copii au participat la activităţi sportive şi de creaţie, o parte dintre ei putând juca tenis cu soţia preşedintelui României, Carmen Iohannis, care a fost prezentă la activităţi, declarând să îşi doreşte să promoveze mişcarea pentru sănătate.

LĂSAȚI UN MESAJ