EXCLUSIV/ Vine NUCLEARA în PSD Maramureș

0
968
Dupa ce pesedistii din Maramures au reusit la alegerile locale sa ia marele pot(sefia CJ) cumparand la „bucata” primarii prin celebra ordonanta 55 ,la care parinte ii este Dragnea, dar si prin infantilismul politic dovedit de fosta conducere a PNL MM care nu a inteles sa readuca  primarii si consilierii seriosi inapoi , in aceste zile, in PSD Maramures tensiunea interna creste la cote nemaintalnite pregatindu-se chiar NUCLEARA!
Grupul de la Rustic format din inca deputatul Matei Calin, ex-prefectul Rohian si cativa primari apropiati au ramas total pe dinafara si pregatesc implozia la aceste alegeri
Celalalt grup coalizat in jurul presedintelui Vlasin din Sighetu Maramatiei alaturi fiindu-i si primarul Horia Scubli zangane deja armele razboiului deoarece sunt si ei foarte nemultumiti ca nu au fost luati in seama si au pierdut locul eligibil promis de Zetea la parlamentare si pe care pe buna dreptate PSD Sighet il merita.
Gasca lui Zetea formata din deputatul Simon, Titea Dragos, celebrul patron de pacanele fara scoala ajuns ministru secretar de stat si dat urgenta afara ca si-a plimbat amanta pana pe litoral cu elicoperul(si-a trecut si copilul minor drept „pilot” pe foaia de zbor) si cativa servili care asteapta sa le „pice” si lor ceva, dupa sedinta tensionata de joi, nereusind sa-si faca jocurile, au inchis sedinta spunand ca merg la Bucuresti sa faca Dragnea lista ca e mai bine asa.
Fuga de raspundere? Nici macar. Multi dintre cei prezenti spun ca se simt umiliti ca au fost invitati la o sedinta de partid unde sa-si voteze viitorii parlamentari nu sa afle dupa trei ore de dispute ca va fi tot cum vrea gruparea lui Zetea. Si ca sunt hotarati sa boicoteze inclusiv campania de la parlamentare.
De cealallta parte, PNL-ul  il  ataca pe Zetea la baioneta contestand  cele patru hotarari de constituire a consiliului judetean fiindca Zetea s-a opus validarii celor doi consilieri judeteni: Man si Barlea. Dupa precedentul cu CJ Galati si alte CL-uri din tara, exista sanse mari ca instantele sa dispuna si aici anularea hotararilor ceea ce ar creea mari probleme psd-ului.
Asa cum v-am anuntat de o saptamana, sursele noastre ne confirma ca pe locul 1 la Camera Deputatilor va fi Simon, urmat de Crina Chilat si Titea Dragos.
De altfel detinem si inregistrarea prin care un lider judetean PSD confirma ca Titea va fi pe locul 3.
Asa ca in PSD Maramures va incepe NUCLEARA! Sa nu ziceti ca nu v-am spus!

LĂSAȚI UN MESAJ