Exclusiv! Reprezentantul PMP, OUT din Biroul Electoral!

0
609

alegeri-stampila

În urma unei contestații depuse de PSD, reprezentantul PMP a fost eliminat din Biroul Electoral al circumscripției nr. 26 Maramureș. Iar asta nu s-a întâmplat exclusiv în Maramureș, ci în peste 20 de județe din țară.

Pe data de 11 octombrie, a fost întocmit un proces verbal prin care se anunță reconfigurarea Biroulul Electoral al circumscripției nr. 26 Maramureș, prin excluderea reprezentantului PMP, Valev Simona-Liliana. Această decizie a fost luată în urma unei contestații depuse de Partidul Social Democrat.

Astfel, în componența finală a Biroului Electoral Județean se regăsesc doar reprezentanți ai partidelor PSD (Pop Vasile), PNL (Tarța Dumitru), ALDE (Pop Florin Cosmin) și UDMR (Dobra Gabriela Maria), judecători și reprezentantul AEP.

Se pare deci că PMP-ul a început cu stânga abordarea campaniei electorale, situația nefiind întâlnită exclusiv la nivelul județului Maramureș, ci este generalizată în aproximativ 23 de județe din țară, unde Partidul Mișcarea Populară și-a pierdut reprezentanții din birourile electorale, conform surselor noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ