EXCLUSIV! Nick Rădoi, “racolat” de către Mircea Dolha, se înscrie în PNL?

0
990

mircea-dolha-nick-radoi

Româno-americanul Nick Rădoi, despre care am aflat, nu mai departe de ieri, că a fost convins de către deputatul maramureșean Mircea Dolha să-și depună actele pentru redobândirea cetățeniei române, nu este exclus să intre în politica și să se înscrie în PNL!

Nick Rădoi, poate cel mai cunoscut român din Statele Unite ale Americii, a revenit recent în țara natală. Zilele trecute, el a trecut pragul Parlamentului României, mai exact al Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țarii. Acolo, milionarul roman de peste ocean s-a întâlnit cu deputatul maramureșean Mircea Dolha, vicepreședintele Comisiei.

O Românie întreagă știe deja despre Nick Rădoi ca este un român-american deosebit de bine realizat din punct de vedere profesional și material, dar nu multă lume cunoaște faptul că acesta are un trecut sinuos și un mare of!

mircea-dolha-nick-radoi4

Nick Rădoi i-a împărtășit lui Mircea Dolha impresionanta sa poveste de viață, dezvăluindu-i că în spatele bolizilor de lux, al hainelor și accesoriilor de firma, al femeilor frumoase care îi dau târcoale și a vieții sale de huzur, se ascund ani extrem de grei pe care celebrul român i-a traversat în trecut.

De asemenea, lui Nick Rădoi îi este pusă pe nedrept, de presa din România, eticheta de „monden” şi veritabil Don Juan. „Americanul” cu sânge de român a trecut printr-un divorț deloc uşor, care l-a marcat profund, fiindcă şi-a iubit enorm familia. Şi încă şi-o mai iubeşte!

“După ce mi-a povestit câte a pătimit, împreună cu familia domniei sale, în România, pe vremea regimului comunist, precum și cum au fost expulzați din ţară, pierzându-şi astfel cetățenia, am constatat că am în fața mea un adevărat român. Dar un român… fără cetățenie română!”, scrie Mircea Dolha într-un comunicat de presă.

Deputatul maramureșean a fost impresionat de povestea lui Nick Rădoi și l-a convins pe acesta să-și depună actele necesare pentru redobândirea cetățeniei române.

“E timpul ca bunii români, pe care vremurile și vicisitudinile vieții i-au obligat să părăsească țara natală, să se întoarcă ‘la matcă’! Bravo, Nick Rădoi!”, mai adaugă Dolha.

mircea-dolha-nick-radoi1

S-ar părea că după redobândirea cetățeniei, Nick Rădoi nu exclude nici posibilitatea implicării în politica românească, cochetând cu ideea înscrierii în Partidul Național Liberal.

Și nu e de mirare asta, dacă luăm în considerare spiritul anticomunist în care a fost crescut, începând de la cea mai fragedă vârstă. Astfel, tatăl lui a fost arestat chiar de pe stradă, pe vremea regimului comunist, când se afla împreună cu fiul său lângă el, care a și încercat să-i oprească pe securiști, motiv care a făcut să fie la rândul lui reținut, chiar dacă era minor, eveniment care nu putea rămâne fără urmări în conștiința tânărului Nick Radoi.

Arestarea era provocată de “activitatea contrarevoluționară” și de emisiunile pe care Nicolae Rădoi le realizase la „Europa Libera”, în care era foarte critic la adresa politicilor duse de partidul comunist și de către Nicolae Ceaușescu, punând accentul pe drepturile omului, libertatea de conștiință și credința în Dumnezeu.

“Tatăl meu, Nicolae, punându-și viața și libertatea în pericol a fost un exemplu și un motor în reușita mea de mai târziu”, a povestit Rădoi într-un interviu.

RĂMÂNEȚI PE ZBMM.RO FIINDCĂ, ÎN CURÂND, AICI VEȚI CITI UN INTERVIU ÎN EXCLUSIVITATE CU NICK RĂDOI!!!

LĂSAȚI UN MESAJ