Dana Onița-Ivașcu, candidat PNL la parlamentare, în piaţa din Ocna Şugatag!

0
1175

Avocatul Dana Onița-Ivașcu, în calitate de Președinte al PNL Sighetu Marmației și candidat locul doi pentru Senatul României din partea PNL Maramureş, la alegerile parlamentare din 11 decembrie, a petrecut o zi în mijlocul maramureşenilor din Ocna Şugatag.

dana-onita-ivascu-ocna-sugatag2

Dana Onița-Ivașcu nu a mers singură la întâlnirea cu maramureşenii, la piaţa din localitate, ci însoţită de Vasile Bodnar, şi el candidat la Senatul României din partea PNL Maramureş.

dana-onita-ivascu-ocna-sugatag3

“O zi de excepție am petrecut azi în comuna Ocna Șugatag, acolo unde, alături de primarul liberal, Mihai Ivaszuk, am ajuns în piața din localitate cu colegul meu, Vasile Bodnar. Bucuria mea a fost cu atât mai mare cu cât am întâlnit numeroși clienți care mi-au călcat pragul cabinetului de avocatură, am revăzut o mulțime de prieteni și o parte din familia din partea soțului meu. Am strâns multe mâini muncite, am văzut multe fețe prietenoase și am ascultat problemele cu care se confruntă cetățenii zonei.

dana-onita-ivascu-ocna-sugatag4

M-am bucurat de o primire grozavă din partea oamenilor care au arătat că mă apreciază și m-au asigurat de susținerea lor la votul din 11 decembrie 2016.

dana-onita-ivascu-ocna-sugatag5

Voi reprezenta cu cinste interesele locuitorilor din întreg Maramureșul în Parlamentul României și voi fi cu adevărat un senator dedicat oamenilor, așa cum sunt toți colegii propuși de PNL Maramureș”, a scris Dana Onița-Ivașcu pe pagina ei oficială de Facebook.

dana-onita-ivascu-ocna-sugatag6

LĂSAȚI UN MESAJ