Controverse privind LISTELE DE SEMNĂTURI pentru alegeri: În timp ce Nicuşor Dan abia a reuşit să strângă 45.000 de adeziuni, partidul lui Marian Munteanu se laudă deja cu 110.000

0
412

Marian Munteanu va candida la alegerile parlamentare din acest an. Fostul lider al studenţilor și-a lansat candidatura în Piața Universității, susținând că partidul pe care îl conduce Alianţa Noastră România, a strâns 110.000 de semnături, informează Mediafax.

”În acest loc, personal, îmi voi începe în curând acţiunea pentru Bucureşti. (…) Voi candida în acest oraş, (…) vreau să-i asigur pe toţi că dacă acum şase luni, în timpul campaniei pentru Primărie, s-au coalizat toţi împotriva mea pentru a mă opri de la candidatură, de data asta nu mai au nicio şansă”, a declarat Munteanu.

Marian Munteanu a declarat că formațiunea pe care o conduce își propune un scor electoral de 8-12%.

Partidul fostului lider al studenților a strâns acest număr de semnături deși nu a avut o campanie vizibilă în acest sens, așa cum se întâmplă în cazul Uniunii Salvați România.

Cu apeluri repetate pe Facebook, coruri amplasate în zonele intens circulate din Capitală, partidul lui Nicușor Dan reușise, până la finalul săptămânii trecute, să strângă doar 45.000 de semnături, după cum a anunțat liderul formațiunii, pe rețeaua de socializare.

”Vă mulțumesc că ați răspuns apelului nostru. Acestea sunt doar o parte din semnăturile pe care ni le-ați trimis fie prin poștă, fie direct la sediu, fie la corturile noastre din orașe. Am primit toate scrisorile de aici din foarte multe locații: Sfântu Gheorghe, Tulcea, Suedia, Marea Britanie, Făgăraș, Bistrița Năsăud, Spania, Brăila etc.

Am ajuns sâmbătă seara la 45.000 de semnături, un progres mare față de 20.000 pe care le aveam după două săptămâni. Mai avem 3 săptămâni. Trebuie să strângem 200.000 de semnături.

Știu că mulți dintre voi aveți acasă foi cu semnături, Vă rog să ni le trimiteți ca să putem să facem o centralizare la zi. Trebuie să strângem 200.000 de semnături, avem nevoie de ajutorul vostru ca să le strângem, ca să putem să candidăm la alegerile parlamentare, ca să putem să schimbăm modul în care se face politică în România”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ