Cătălin Cherecheș, mesaj pe facebook: DA! Îmi susțin mama!

0
699

Îmi susțin mama!

Dragostea între mamă și copil este unică. Se formează deja înainte de nașterea copilului și devine din ce în ce mai puternică pe parcursul vieții. Educația părinților mei, împărtășirea valorilor și sentimentul de iubire necondiționată sunt bazele ființei mele.

Astăzi îmi susțin mama așa cum ea m-a susținut pe mine în fiecare zi din viața mea. Când eram mic m-a îngrijit, când eram băiat m-a încurajat să devin bărbat și ca om adult mi-a fost alături.

Ea s-a bucurat cel mai mult pentru momentele frumoase din viața mea, ea a trăit durerea mea în momentele mai dificile. Mai țin minte ziua în care i-am spus că am o dorință, acea de a fi în slujba cetățenilor. Era mândră de mine și a fost alături de mine în fiecare pas pentru a-mi aminti de responsabilitatea pe care o impune o asemenea alegere. Această alegere mi-a oferit multe momente de satisfacție și bucurie dar și unele lecții dureroase.

Așa cum știu acum, în politică sunt multe forțe care lucrează. Ca și fiu mi-aș fi dorit ca și mama mea să fie ferită de partea urâtă a politicii, dar ca și om, care și-a dedicat viața oamenilor înțeleg ce înseamnă să-ți asumi această responsabilitate. Este o chemare.

Faptul că îmi susțin mama în a se dedica oamenilor nu este un gest politic. Este un gest de dragoste față de comunitatea mea și față de valorile pe care mi le-au împărtășit părinții în a oferi altora tot ce este mai frumos în tine.

Pentru mine asta înseamnă mama mea.

Îi mulțumesc pentru tot ce m-a învățat, pentru că m-a făcut bărbatul care sunt astăzi și pentru că în ciuda a tot ceea ce am trăit în viața politică are curajul să ne arate că a te dedica oamenilor și a rămâne demn este cel mai frumos lucru pe care îl poți face pentru tine și lumea din jurul tău.

DA! Îmi susțin mama!

Cătălin Cherecheș

 

LĂSAȚI UN MESAJ