Cătălin Cherecheș, mesaj emoționant pentru regretatul său tată!

0
621

Cătălin Cherecheș a postat, pe contul său de Facebook, un mesaj emoționant în memoria regretatului său tată, prof.univ.dr.ing. Dorel Cherecheș, care s-a stins din viață în urmă cu exact 15 ani.

„15 ani de dor și neuitare… În memoria iubitului meu tată, Dorel Cherecheș

Să vorbești la timpul trecut despre un om pe care îl iubești este unul dintre cele mai dureroase lucruri. Am pierdut, la fel ca voi, câțiva oameni dragi până acum, acesta fiind parcursul inevitabil al vieții. Au trecut în lumea celor drepți bunici și rude, prieteni, iar nouă ne-a rămas doar să ne aducem aminte de ei, de ce ne-au oferit pe parcursul călătoriei noastre împreună, de momentele și clipele prețioase care rămân în pofida anilor care trec nemilos. Cea mai grea zi de peste an, pentru mine și mama mea, este 9 noiembrie. Se împlinesc astăzi 15 ani de când tatăl meu, Dorel Cherecheș, nu mai este printre noi, ci ne veghează de sus, din ceruri. Nu trece zi să nu îmi aduc aminte de el, să nu mă rog pentru liniștea sufletului său și sper că de acolo, de sus, va continua să ne fie alături mereu.

Tată, îți mulțumesc pentru tot ceea ce ai făcut pentru mine și familia noastră. Pentru eforturile și sacrificiile tale, pentru fiecare lecție și cuvânt, pentru că m-ai crescut să fiu un om bun, atent la cei din jurul său, implicat în comunitate și dornic să îmi las amprenta în mediul în care mi-a fost scris să mă nasc, să cresc, să mă formez și să trăiesc. Tată, au trecut 15 ani de când Dumnezeu te-a chemat să ne veghezi de lângă îngeri, dar și astăzi te simt aproape de mine. Îți mulțumesc că m-ai învățat să fiu puternic, să nu plec capul în fața greutăților vieții, în fața celor care îmi vor răul, deși m-am străduit să fac doar bine, să prețuiesc demnitatea și să mă lupt pentru dreptate. Poate nu aș fi reușit să depășesc toate piedicile care mi-au fost puse până acum, dacă nu m-ai fi învățat să fiu puternic și demn, tată. Îți mulțumesc! Îți promit că la rândul meu, când va fi să fiu binecuvântat de Dumnezeu, când voi întemeia o familie și voi avea un copil la rândul meu, am să predau aceste lecții negreșit.

15 ani de când ai plecat în lumea celor drepți, tată… Sper că poți să vezi sau să simți de acolo, de sus, cât de mulți oameni nu te-au uitat și își aduc aminte de tine cu drag. Periodic îmi povestesc colegi și prieteni de-ai tăi, la fel și oameni pe care nu îi cunosc, dar pe care i-ai ajutat și mă opresc să îmi spună de tine, de cum ai știut să fii înainte de toate OM. Fiecare aducere aminte, fiecare cuvânt și poveste despre tine, mă face să îmi fie și mai dor, dar și să te prețuiesc mai mult. Cred că pentru fiecare copil este important să poată să fie mândru de părinții săi, de educația pe care a primit-o, de modul în care i-au fost ghidați pașii de către cei care i-au dat viață. Astăzi, în pofida tuturor greutăților, deși ne lipsești de 15 ani, să știi că sunt mândru. Sunt mândru de tine și de mama, vă iubesc și vă mulțumesc pentru tot ce mi-ați oferit. Pentru căldura și iubirea cu care m-ați crescut, pentru educația pe care mi-ați oferit-o, pentru că mi-ați fost alături mereu, deși nu v-a fost ușor. Tată, îmi este dor de tine, te iubesc și îți mulțumesc. Ne lipsești teribil de mult…

Plouă astăzi, la fel ca în multe din zilele de 9 noiembrie, de acum 15 ani, de când ai plecat. Plânge cerul, plânge pădurea pe care ai iubit-o și protejat-o, cei ce te iubesc și te prețuiesc și astăzi la fel de mult ca întotdeauna. Dumnezeu să te odihnească în pace, tată!”, scrie Cătălin Cherecheș pe rețeaua de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ