Candidații PNL, încă o întâlnire de suflet cu susținătorii maramureșeni!

0
679

dsc00831

Ieri, 9 noiembrie, la Căminul Cultural din Călinești, a avut loc încă o importantă întâlnire zonală a candidaților PNL Maramureș la alegerile parlamentare din 11 decembrie cu membrii și susținătorii liberali din Maramureșul Istoric.

dsc00727 dsc00724

Primari și președinți de organizații liberale, consilieri locali și județeni din Vadu Izei, Desești, Giulești, Oncești, Bârsana, Ocna Șugatag, Budești, Strâmtura, Rozavlea, Șieu, Poienile Izei, Botiza, Ieud, Bogdan Vodă, Dragomirești, Săliștea de Sus și Săcel s-au regăsit în Călinești, pentru o nouă întâlnire zonală a liderului liberal, Mircea Dolha, dar și a celorlalți candidați PNL Maramureș, cu o parte din reprezentanții Maramureșului istoric.

dsc00759 dsc00761

Printre participanții de seamă la evenimentul de ieri s-au numărat Mircea Dolha, Președintele PNL Maramureș și primul pe lista de la Senat, doamna doctor și manager de spital Viorica Cherecheș, viitor deputat de Maramureș din partea PNL, Ionel Bogdan, tânărul Președinte PNL Baia Mare și ocupantul celei de-a treia poziții pe lista PNL pentru Camera Deputaților, precum și avocatul Dana Onița-Ivașcu, Președintele PNL Sighet și candidatul PNL pe locul 2 la Senat.

dsc00782

Discuțiile au fost constructive și au vizat pregătirea campaniei pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, unde PNL se așteaptă la un scor foarte bun.

dsc00828

Lista de candidați propusă de PNL Maramureș este una care îmbină experiența și profesionalismul cu elanul și dorința de reușită a oamenilor noi. Liberalii maramureșeni propun pentru Parlamentul României atât femei, cât și tineri, oameni din toate mediile profesionale reprezentative pentru societate, parlamentari care, alături de premierul Dacian Cioloș vor duce România spre normalitate.

dsc00837 dsc00829

LĂSAȚI UN MESAJ