Alegeţi dintre voi. Alegeţi bine.

0
1682

Înainte de a merge la Biserică, sau după slujbă, fie că sunt ortodocşi sau romano catolici, greco catolici, reformaţi, sau neoprotestanţi, maramureşenii  trebuie să meargă la vot pe 11 decembrie.

De ce să aleagă maramureşenii candidaţii PNL?

Iată câteva motive:

Pentru că au reuşit să dovedească performanţe deosebite, în domeniile lor de activitate şi în administraţie: în Parlament şi în administratia publică locală-Mircea Dolha, avocatură-Daniela Oniţa Ivaşcu, sănătate-Viorica Cherecheş,  Alexandru Deac şi Vasile Bodnar, domeniul IT-Ionel Bogdan, învăţământ, administraţie publică locală şi în Senatul României-Gheorghe Birlea, Anca Boagiu- Ministerul Transporturilor.

Pentru că sunt buni creştini,  oameni apropiaţi  de semenii lor, susţinători ai familiei tradiţionale, lideri implicaţi în viaţa comunităţilor din care fac parte.

candidati-pnl-parlamentare

Pentru candidaţii şi militanţii PNL Maramureş, a fost o campanie grea. Adversarii PNL au dus o campanie plină de dezinformări şi de acuzaţii folosite la alegerile din 1990.  Cu toate acestea, candidaţii PNL au continuat să-şi prezinte proiectele pentru oameni, contând pe faptul că maramureşenii nu pot fi păcăliţi uşor, ştiind că nu poţi  să cumperi un maramureşean cu promisiunea banului nemuncit.  

De la Biserică învătăm faptul că trebuie să umblăm după lumea cealaltă, dar pe asta trebuie să ne străduim s-o facem mai bună. PNL doreşte ca  românii să trăiască într-o ţară normală.

Să alegem bine. Să alegem  OAMENI DEDICAŢI OAMENILOR.

Doamne ajută!

Ion Beuca- consilier judeţean PNL

 

                                                                                                             PNL MM, 11160004

LĂSAȚI UN MESAJ