Actrița Charlize Theron s-a îngrășat cu 15 kilograme

0
362

Actrița americană originară din Africa de Sud Charlize Theron a renunțat la sport pentru a interpreta mai bine rolul său din filmul ”Tully”, o comedie de familie a regizorului Jason Reitman. Consecința – actrița, în vârstă de 41 de ani, s-a îngrășat cu 15 kilograme, potrivit Daily Mail.

Această luare în greutate nu are nimic de-a face cu Sean Penn, respectiv cu ruptura relației lor, singurătatea, depresia…, comentează portalul madame.lefigaro.fr. A făcut-o pentru a o ajuta în rolul noului film al lui Jason Reitman, ”Tully” — povestea unei mame a trei copii, inclusiv un bebeluș (de unde creșterea substanțială în greutate), care țese o prietenie profundă cu bona Tully.

Este pentru a doua oară când Charlize Theron lucrează cu regizorul Reitman, după ”Young Adult” (2012), o altă comedie, dramă, pe tema maternității.

Kilogramele în plus i-au adus un Oscar în 2006, pentru rolul ei din filmul ”Monster”, regizat de Patty Jenkins, pentru care s-a îngrășat 15 kilograme, amintește madame.lefigaro.fr.

LĂSAȚI UN MESAJ