Abonamentul anual de parcare ar putea costa 190 de lei în Baia Mare

1
1723

Consiliul Local al Municipiului Baia Mare intenționează să adopte proiectul de hotărâre privind aprobarea prețurilor, tarifelor și taxelor percepute de Serviciul Public Ambient Urban Baia Mare pentru anul calendaristic 2017.

Potrivit intențiilor, ar urma să se mențină prețurile tichetelor de parcare la nivelul anului 2016 în parcările publice cu plată din municipiul Baia Mare. Însă, se propune majorarea prețului abonamentului anual de parcare de la 100 de lei la 190 de lei, iar cele lunare de la 20 de lei la 30 de lei.

Concret, prețurile tichetelor și ale abonamentelor de parcare din locurile publice destinate parcărilor auto aflate pe domeniul public sau privat al Municipiului Baia Mare, propuse spre consultare publică înainte de a fi aprobate de Consiliul Local Baia Mare, ar fi următoarele:

TICHETE DE PARCARE

– pentru 30 min – 2 lei prin SMS – 0,45 € + TVA
– pentru 60 min – 3 lei prin SMS- 0,65 € + TVA
– pentru 120 min – 4 lei prin SMS-1 € + TVA
– pentru o zi – 6 lei prin SMS -1,3 € + TVA

ABONAMENTE DE PARCARE
– lunar – 30 lei
– anual – 190 lei

În ceea ce îi privește pe taximetriști, taxa pentru accesul taximetriștilor la locurile de așteptare a clienților ar urma să crească de la 100 lei/an la 150 lei/an. De remarcat este faptul că accesul taximetriștilor în parcările publice se va face pe bază de tichete/abonamente de parcare.

1 COMENTARIU

  1. nu va mai fi inghesuiala la innoirea abonamentelor !!!! Veti avea de pierdut BANI in mod sigur.100 de lei pe an si-a putut permite oricine, se vede ca omul de rand nu conteaza in fata consiliului ales de cetateni(, in mod sigur nu pentru a-i scumpii serviciile……)

LĂSAȚI UN MESAJ