Ziariştii nu sunt duşmanii politicienilor. PNL Maramureș promovează o relație deschisă, transparentă, cu reprezentanții mass-media.

0
1092
Conferinţă de presă-PNL Maramureş.

Se poate observa că atât președintele PNL Maramureș, deputatul Mircea Dolha, cât și ceilalți membrii ai conducerii organizației județene,  promovează o relație deschisă, transparentă, cu reprezentanții mass-media, ținând cont de faptul că presa informează, dar mai ales combate derapajele pe care politicienii au tendința de a le face, iar acest lucru este foarte important într-o societate democratică. Chiar  în cazul unor acțiuni politice delicate, conducerea PNL Maramureș a venit în fața presei pentru a răspunde la întrebări.

Politicienii beneficiază din plin de suportul presei, în special cu ocazia campaniilor electorale. Cu toate acestea cunosc destui oameni politici, care după ce s-au văzut “cu sacii în căruţă”, declară că nu mai au nevoie de presă.

Interesant ar fi dacă şi reprezentanţii presei ar proceda în consecinţă. Să-i ignore pentru un timp. Abia atunci vor înţelege că fără presă, mulţi dintre ei ar fi rămas la “coada vacii”şi nu ar fi ajuns “mari oameni politici”.

Personal consider relaţia ziarist-politician foarte importantă. De multe ori am constatat cu bucurie că valorile liberale şi acţiunile partidului meu pe care încerc să le promovez, sunt receptate cu interes de către persoane informate şi cu educaţie peste medie, aşa cum sunt ziariştii.

Ion BEUCA-consilier judeţean PNL.

LĂSAȚI UN MESAJ