Viotur: Transport persoane Romania – Germania

0
6060
transport persoane romania Germania

transport persoane romania Germania

VioTur.ro oferă servicii de transport persoane Romania Germania și transport persoane Romania Anglia. Programe de fidelizare pentru clienții fideli, iar la plecare se oferă și o masă caldă gratuită din partea echipei Viotur. Peste 50 de mașini în parcul lor auto, iar anual Viotur încearcă să țină pasul cu noile apariții în domeniul transporturilor.

Viotur are în echipă șoferi profesioniști, astfel încât să ofere siguranță pe tot parcursul traseului. De asemenea, toate autocarele și microbuzele sunt dotate cu aer condiționat și scaune confortabile. De-a lungul activității lor, au acaparat domeniul de transport persoane, iar firma de Iași își propune mult mai multe. Pe viitor doresc să ofere servicii de transport alături de companii de aviație. Un bilet autocar Romania Germania costă aproximativ 100-120 euro, iar un bilet microbuz Romania Anglia costă aproximativ 100-120 de lire.

Desigur, pentru clienții fideli există programe de fidelizare și bonusare. Echipa Viotur oferă transport în Anglia, Germania, Italia, Olanda, Danemarca, Suedia, Belgia și Austria. Îi puteți contacta pe www.viotur.ro sau la numerele de telefon:+40 749 990 967 / +40767 618 079.

LĂSAȚI UN MESAJ