Viorica Cherecheş şi Mircea Dolha, susţinuţi de femeile liberale!

0
663

Candidaţii PNL Maramureş de pe locul 1 la Camera Deputaţilor, respectiv Senat, Viorica Cherecheş şi Mircea Dolha, sunt susţinuţi de femeile liberale.

Joi, 18 noiembrie, Organizaţia Femeilor Liberale Maramureş a avut o şedinţă de lucru la care au participat, în calitate de invitaţi, Mircea Dolha, Președintele PNL Maramureș și candidat pe primul loc la Senatul României, şi Viorica Cherecheș, managerul Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie din Baia Mare și prima candidată PNL pentru Camera Deputaților.

În cadrul acestei întâlniri, atât Aurelia Pop şi Mihaela Câmpan, co-preşedinţii OFL Maramureş, cât şi celelalte membre de seamă ale Organizaţiei Femeilor Liberale şi-au exprimat susţinerea faţă de candidaţii PNL la alegerile parlamentare ce se vor desfăşura pe data de 11 decembrie.

Liberalii maramureșeni propun pentru Parlamentul României atât femei, cât și tineri, oameni din toate mediile profesionale reprezentative pentru societate, parlamentari care, alături de premierul Dacian Cioloș vor duce România spre normalitate. Sunt oameni cu o vastă experiență, fiecare în domeniul său de activitate, dar mai ales cu aplecare și deschidere către problemele cetățenilor pe care cu mândrie speră că îi vor reprezenta, începând din 12 decembrie, în Parlamentul României.

LĂSAȚI UN MESAJ