Viorica Cherecheș și Andreea Ciortea au primit diplome la Balul PNL al Sărbătorii Castanelor

0
484

Doctorul Viorica Cherecheș, managerul Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare, a primit o diplomă de excelență în cadrul Balului PNL al Sărbătorii Castanelor. Distincția acordată vine ca o recunoaștere pentru cei 15 ani de muncă în folosul comunității băimărene, muncă depusă de managerul unității medicale și cadrele de la spitalul băimărean, informează Actualmm.ro.

Aceasta a primit titlul de cel mai bun manager de spital din județul Maramureș. Alături de Viorica Cherecheș, la balul organizat de Partidul Național Liberal Maramureș a primit diplomă de excelență și Andreea Ciortea, directorul Fundației Baia Mare 2021, promotorul echipei prin care municipiul s-a luptat pentru obținerea titlului de Capitală Europeană a Culturii în 2021.

La evenimentul organizat de Partidul Național Liberal Maramureș a participat și Alina Gorghiu, președintele la nivel național al formațiunii politice.

Lidera liberalilor a primit din partea Andreei Ciortea un nod maramureșean realizat de sculptorul Lucian Marchiș. Mai mult, primarul interimar al municipiului Baia Mare i-a oferit Alinei Gorghiu albumul care oferă în premieră o colecție personală a artiștilor care au trecut pragul Școlii de Pictură Băimăreană.

„Vreau să vă mărturisesc că sunt foarte multe femei pe care le apreciez pe lumea asta, mai multe decât pe bărbați. Andreea este una dintre doamnele pe care eu, fără să o cunosc personal, o apreciez de foarte multă vreme. Da, o știu. Și de aceea i-am admirat pozițiile publice, proiectele. Ar trebui să ștergeți tristețea, pentru că nu ați reușit să câștigați statutul de Capitală Europeană. Pentru că ați reușit să câștigați un om de valoare, ați reușit să formați o echipă importantă aici, în Baia Mare. Şi mai presus de toate este perspectiva”, a spus Alina Gorghiu în momentul în care i-a oferit Andreei Ciortea distincția.

LĂSAȚI UN MESAJ