Viacon Steel – Tevi Trase, Tuburi din beton armat si Structuri Metalice

0
5309
viaconsteel

viaconsteel

Viacon Steel este o companie relativ nouă în mediul online care se ocupă cu distribuția de produse metalurgice, cum ar fi țevi trase, țevi sudate elicoidal, țevi laminate din otel, structuri metalice și tevi corugate.

Viacon Steel s-a lansat și online și îi puteți vizita pe www.viaconsteel.com sau la numărul de telefon 0742857062.

SC.VIA CON STEEL.SRL functioneaza avand ca obiect de activitate comercializarea de produse metalurgice, in principal tevi fara sudura laminate la cald si trase la rece precum si tevi sudate longitudinal si elicoidal. Suntem preocupati in permanenta de dezvoltarea si perfectionarea serviciilor noastre si ne mentinem interesul fata de tot ceea ce se petrece in domeniul nostru de activitate pe piata.

viaconsteel Echipa Viacon Steel se axează foarte mult pe calitatea serviciilor, având o activitate foarte bună, deși lansarea lor oficială a avut loc în luna Ianuarie. Este o echipă cu experiență în domeniul țevilor și este un principal distribuitor de tevi laminate din otel din România. De asemenea, oferă experitiză și în domeniul dezvoltarilor hale metalice sau structuri metalice. Vă invităm să accesați site-ul ViaconSteel.com.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ