Urbis Baia Mare, pe podiumul Topului Național al Firmelor

0
405

Peste mai puțin de două săptămâni, la complexul expozițional Romexpo din București, se va desfășura evenimentul de business al anului 2016, și anume “Topul Național al Firmelor”.

Considerat a fi un barometru al performanței în afaceri, manifestarea organizată de Camera de Comerț și Industrie a României va reuni reprezentanții celor mai performante companii românești din șase domenii de activitate: industrie, servicii, comerț și turism, cercetare-dezvoltare și high-tech, agricultură, silvicultură și pescuit și construcții.

Printre laureații ediției din acest an ai Topului Național al Firmelor se va regăsi și firma de transport în comun de persoane Urbis S.A. Baia Mare, companie condusă de mai bine de doi ani de zile de către generalul de brigadă (r) Ion Pop.

Anul acesta, S.C. Urbis Baia Mare se clasează pe locul III la Clasa de mărime “Întreprinderi mari”, domeniul “Servicii”, la grupa “Transporturi Urbane, Suburbane și Metropolitane de Călători”. Urbis Baia Mare se situează, în top, după companiile de transport de călători din Brașov și Pitești, ocupantele primelor două poziții.

Anul trecut, S.C Urbis Baia Mare s-a clasat tot pe poziția a III-a în Topul Național al Firmelor întocmit de Camera de Comerț și Indfustrie a României.

LĂSAȚI UN MESAJ