Uită de medicamente! Asta e licoarea „magică” ce te ţine departe de boli!

0
1222
honey,garlic and lemon as natural medicine

De acum poţi uita de existenţa medicamentelor, deoarece există o combinaţie magică de produse naturiste care îţi vindecă organismul şi te ţine departe de boli!

Ingrediente necesare:
– 1 căpăţână de usturoi
– Suc din 2 lămâi
– 100 de grame de miere ecologică
– O linguriţă de bicarbonat de sodiu
Metodă de preparare:
Se curăţă şi se taie usturoiul în bucăţi foarte mici, apoi se amestecă împreună cu sucul de lămâie, mierea şi bicarbonatul. Se transferă amestecul rezultat într-un borcan de sticlă curat şi se lasă să stea timp de 8-10 zile. După scurgerea celor 10 zile este perfect pentru consum. Se păstrează la frigider.
Această combinaţie a fost descoperită de populaţia tibetană, care o recunoaşte a fi una dintre cele mai bune şi uşoare combinaţii, cu un efect absolut uimitor asupra sănătăţii.
Datorită proprietăţilor sale antioxidante, mierea din amestec te va feri de apariţia cancerului, diabetului, constipaţie, osteoporoză, ajutându-te totodată la menţinerea unei greutăţi optime a corpului.
O multitudine de cercetări indică faptul că sucul de lămâie combinat cu bicarbonatul de sodiu ar putea salva milioane de vieţi aflate în pericolele apariţiei bolilor cronice. Secretul acestei combinaţii stă în adăugarea bicarbonatului de sodiu, ingredient care aduce pH-ul din organism în limitele normale. Se spune că această combinaţie între sucul de lămâie şi bicarbonat ar fi de 10.000 de ori mai puternic decât orice citostatice.
Usturoiul este considerat a fi cel mai puternic antibiotic natural existent, cercetările în domeniu dezvăluind faptul că acesta curăţă organismul de orice fel de parazit, protejează organismul de apariţia diabetului, precum şi de apariţia multor tipuri de cancer.
Tratament:
– Se administrează zilnic 3 linguriţe, timp de 6 luni pe an, o lună da, o lună nu.
Sursa: secretele.com

LĂSAȚI UN MESAJ