Traseista Liliana Mincă alungată din sediul ALDE Botoșani

0
794

Venită să preia conducerea organizației ALDE din Botoșani deputata Liliana Mincă a fost alungată de membrii partidului. scrie Botosăneanul. Incidentul a avut loc vineri după amiază.

6-nr-69-i-a-terminat-deputata-alungata-din-sediul-partidului-te-ai-rostogolit-prin-toate-partidele-video-galerie-fotoParlamentara, care numai în ultimii patru ani a trecut pe la PP-DD, PND, UNPR și PSD, pentru ca în preajma alegerilor să ajungă la ALDE, aceasta după ce înainte de a devenit parlamentar a fost și membru PC, a venit cu o decize semnată de copreședinții partidului prin care este desemnată președinte ALDE Botoșani. Are numărul 69, este datată cu 5 octombrie 2016 și poartă semnăturile lui Daniel Constantin și Călin Popescu Tăriceanu, scrie presa locală.

Membrii filialei Botoșani strânși la sediu, printre ei mai mulți aleși locali sau foști candidați la scrutinul din luna iunie, nu s-au lăsat impresionați și nici au vrut să audă. Ei i-au transmis clar Lilianei Mincă faptul că nu are că căuta în fruntea ALDE Botoșani, deși aceasta a venit la ședință alături de senatorul Varujan Vosganian și deputatul Constantin Avram. A rezultat astfel un scandal în toată regula cu țipete și amenințări care se auzeau în afara sediului, unii trecători din Centrul Vechi uitându-se mirați spre imobilul în care ALDE își desfășoară activitatea, scrie Botoșăneanul.

DIALOGUL DIN SEDIUL ALDE: AM TRECUR PRIN 6 PARTIDE ÎN 4 ANI PENTRU CĂ S-AU DESFIINȚAT

Liliana Mincă: Întrebați-l pe dl Iacob cine pe cine a căutat!
Gheorghe Iacob: Nu cine pe cine d-nă, m-a sunat dl Daniel și mi-a spus: ce părere ai despre d-na Mincă?

Dumitru Codreanu: D-na Mincă la nivel de județ nu este dorită, trimiteți de la București dvs., în calitatea pe care o aveți, om care să ne reprezinte.
Liliana Mincă: Ați luat 83 de voturi la dvs. acasă.
Dumitru Codreanu: Dar dumneata ce ai luat? Șase partide în patru ani! Șase partide în patru ani!!! Te-ai rostogolit prin toate partidele așa cum arunc eu barabulele în mașină.
Liliana Mincă: Dacă s-au desființat…

LĂSAȚI UN MESAJ