Tractoare de 180.000 de euro urmărite de autoritățile spaniole descoperite la Tulghieș și Asuaju de Sus

0
412

Polițiștii maramureșeni au identificat trei vehicule, în valoare de aproximativ 180 000 de Euro, care figurau urmărite de autoritățile spaniole. În cauză s-a luat măsura indisponibilizării acestora iar polițiștii continuă cercetările prin intermediul Biroului Interpol din cadrul C.C.P.I.—I.G.P.R .

La finalul săptămânii trecute, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei din Mireșu Mare și Asuaju de Sus, au identificat pe raza localităților Tulghieș și Asuaju de Sus, trei tractoare care figurau urmărite internațional. În urma schimbului de date și informații obținute prin intermediul Biroului Interpol din cadrul C.C.P.I.—I.G.P.R. a reieșit că vehiculele figurau în baza de date ca fiind urmărite de autoritățile spaniole.

În urma celor constatate, vehiculele identificate au fost lăsate în custodia administratorului unei societăți comerciale din Tulghieș, respectiv în custodia unui bărbat din Asuaju de Sus, unde au fost găsite, iar cercetările continuă în vederea clarificării situației sub aspectul comiterii infracțiunii de tăinuire.

LĂSAȚI UN MESAJ