Şansele lui Hillary Clinton de a câştiga alegerile au crescut la casele de pariuri online, după prima dezbatere cu Trump

0
309

Şansele candidatei democrate la preşedinţia SUA, Hillary Clinton, de a câştiga alegerile din 8 noiembrie au crescut la casele de pariuri online, după prima dezbatere cu rivalul său republican Donald Trump, care a avut loc luni seară, relatează Reuters.

Un bilet pentru Clinton la PredictIt s-a scumpit cu şase cenţi după dezbatere, faţă de 69 de cenţi anterior, în timp ce un bilet pentru Donald Trump s-a ieftinit cu şapte cenţi, la 31 de cenţi.

Biletele jucate la PredictIt au preţuri cuprinse între zero şi 100 de cenţi, iar preţul lor este echivalent cu probabilitatea ca un candidat să câştige alegerile din 8 noiembrie.

Variaţiile de preţ pentru ambii candidaţi au fost cele mai mari de la începutul lunii august, iar avansul lui Clinton este cel mai mare din ultimele două săptămâni.

Biletele oferite celor care cred într-o victorie a lui Trump de PredictIt au avut cel mai scăzut preţ în februarie – 5 cenţi – şi cel mai mare în mai – 44 de cenţi.

Biletele oferite celor care cred într-o victorie a lui Clinton au avut cel mai scăzut preţ în ianuarie – 37 de cenţi – şi cel mai mare în august – 79 de cenţi.

Şansele lui Clinton s-au îmbunătăţit şi pe site-ul irlandez de pariuri Paddy Power.

La jumătatea dezbaterii de luni, ea era favorită cu o cotă de 1 la 2, iar la scurt timp după încheierea dezbaterii, cota a crescut la 4 la 9. Şansele lui Trump au fost evaluate la 10 din 23 la finalul înfruntării, de la 4 din 9.

Dezbaterea de luni a fost prima din cele trei la care vor lua parte candidaţii înainte de alegerile din 8 noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ