Problemele continuă pentru PMP! Fără oameni în secțiile de votare și Biroul Electoral

0
2333
Stampila si buletin de vot, in municipiul Hunedoara, duminica, 9 decembrie 2012. 18.456 de sectii de votare organizate pentru alegerile parlamentare s-au deschis, duminica, la ora 7.00, fiind asteptati la urne aproximativ 18,2 milioane de cetateni cu drept de vot, care trebuie sa isi alega parlamentarii. REMUS SUCIU / MEDIAFAX FOTO

Problemele sunt departe de a se sfârși atunci când vine vorba despre Partidul Mișcarea Populară (PMP). Ieri, Curtea de Apel București a judecat contestarea fuziunii UNPR-PMP, însă magistrații au hotărât o amânare pentru 15 noiembrie.

Ce înseamnă mai exact această amânare pentru PMP? Ei bine, Partidul Mișcarea Populară nu mai poate acum să își numească reprezentanți nici în Birourile electorale, dar nici în secțiile de votare. Asta deoarece PMP nu mai are grup parlamentar.

„Toţi consilierii judeţeni sau locali ai UNPR nu vor mai fi subordonaţi PMP şi vor lua singuri decizii, fără a mai fi nevoiţi să respecte directivele venite de la Centru”, spun surse din UNPR .

Luna trecută, în urma unei contestații depuse de PSD, reprezentantul PMP a fost eliminat din Biroul Electoral al circumscripției nr. 26 Maramureș. Iar asta nu s-a întâmplat exclusiv în Maramureș, ci în peste 20 de județe din țară.

LĂSAȚI UN MESAJ