PNL Maramureș, dedicați oamenilor! Organizația județeana și-a prezentat echipa de candidați la parlamentare

0
1331

pnl-maramures-sabisa3

Ieri, 28 octombrie, la Casa de Cultură din Săbișa, a avut loc prima întâlnire zonală a candidaților PNL Maramureș la alegerile parlamentare din 11 decembrie cu membrii și susținătorii liberali din zona orașului Seini.

Printre participanții de seamă la evenimentul de ieri s-au numărat Mircea Dolha, Președintele PNL Maramureș și primul pe lista de la Senat, doamna doctor și manager de spital Viorica Cherecheș, viitor deputat de Maramureș din partea PNL, Anca Boagiu, fost Ministru al Transporturilor și cea care ocupă locul al doilea pe lista de la Camera Deputaților, Ionel Bogdan, tânărul Președinte PNL Baia Mare și ocupantul celei de-a treia poziții pe lista PNL pentru Camera Deputaților, precum și avocatul Dana Onița-Ivașcu, Președintele PNL Sighet și candidatul PNL pe locul 2 la Senat.

A fost o întâlnire în cadrul căreia candidații PNL Maramureș la alegerile parlamentare s-au prezentat și au vorbit despre planurile pe care le au în calitate de viitori parlamentari.

pnl-maramures-sabisa4

Nu a lipsit nici elementul de apropiere umană, la modul cel mai propriu, întrucât Viorica Cherecheș a copilărit în localitatea Viile Apei, iar întâlnirea zonală de la Săbișa a făcut-o să se emoționeze vizibil.

„În sală îmi regăsesc foști colegi de școală și mă bucură acest lucru. Nu am făcut politică până acum, dar am considerat că aveți nevoie ca cineva să asculte problemele dumneavoastră și să găsească soluții pentru ele. Sloganul nostru va fi: dedicați oamenilor. Și așa vom fi! Ușa cabinetului meu parlamentar va fi mereu deschisă, precum și cea a biroului meu de la spital. De astăzi, orice problemă aveți, o putem rezolva împreună”, este doar o mica parte din discursul doamnei doctor Viorica Cherecheș.

Cei prezenți la eveniment au avut ocazia de a descoperi astfel că lista PNL Maramureș pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie este una formată din oameni cu o vastă experiență, fiecare în domeniul său de activitate, dar mai ales cu aplecare și deschidere către problemele cetățenilor pe care cu mândrie speră că îi vor reprezenta, începând din 12 decembrie, în Parlamentul României.

LĂSAȚI UN MESAJ