PNL Maramureș a dat startul campaniei la Baia Mare!

0
1552

PNL Maramureș a dat astăzi startul campaniei electorale la Baia Mare, printr-o ședință la care au luat parte candidații pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, dar și o mulțime de susținători de seamă.

unnamed

Ședința a fost condusă de Președintele PNL Maramureș, Mircea Dolha, care ocupă prima poziție pe lista pentru Senatul României, iar discuțiile s-au concentrat pe strategia pe care echipa de campanie o are în vederea obținerii un scor cât mai bun la alegeri.

unnamed-2

Printre invitații de seamă s-au numărat și Viorica Cherecheș, managerul celui mai performant spital din Baia Mare, Spitalul de Psihiatrie și Boli Infecțioase, cea care de altfel deschide lista candidaților pentru Camera Deputaților, Anca Boagiu, fost ministru al Transporturilor și candidata de pe locul doi la Camera Deputaților, Ionel Bogdan, vicepreședinte PNL la nivel național și președinte PNL Baia Mare, cel care ocupa poziția a 3-a pe lista PNL Maramureș de la Camera Deputaților, dar și Dana Onița Ivașcu, în calitate de președinte al PNL Sighetu Marmației și candidat locul doi pentru Senatul României.

sedinta-pnl-baia-mare5

Pe candidații PNL de la alegerile parlamentare i-au susținut astăzi și Marinel Rob, primarul interimar al Municipiului Baia Mare, Mihaela Cîmpan și Pop Aurelia, co-președinți ai OFL Maramureș.

PNL Maramureș vine în fața alegătorilor cu o echipă unită, foarte bine sudată, care îmbină experiența și profesionalismul cu elanul și dorința de reușită.

Liberalii maramureșeni propun pentru Parlamentul României atât femei, cât și tineri, oameni din toate mediile profesionale reprezentative pentru societate, parlamentari care, alături de premierul Dacian Cioloș vor duce România spre normalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ