Nuțu Fonta (PMP): Pe listele parlamentare se vor regăsi cei mai buni membri de partid

0
358

Deputatul PMP Nuțu Fonta, care candidează pe un loc eligibil la alegerile parlamentare din decembrie, a declarat, duminică, pentru AGERPRES, că pe listele pentru alegerile parlamentare, la care și-au anunțat intenția de a candida aproape 30 de persoane, se vor regăsi doar „cei mai buni”.

„Pe listele pentru Camera Deputaților și Senat se vor regăsi cei mai buni. Mai avem încă foarte puțin de lucru la această listă, și pot să vă asigur că în cel mai scurt timp vom ieși cu listele în spațiul public. Nu cred că vor fi nume surpriză pentru că se știu cei care au muncit în partid, dar nimic nu este exclus până la final (…) pe liste se vor regăsi cei mai buni membri de partid, cei care de-a lungul timpului au dovedit că știu să construiască și știu să facă echipă”, a declarat Nuțu Fonta.

Deputatul PMP de Maramureș a mai precizat că organizația centrală nu a impus realizarea unui procent, însă scorul atins trebuie să se apropie de rezultatul de la alegerile locale.

„Scorul electoral pe care trebuie să-l atingem nu ne-a fost impus, ni l-am impus singuri după ce am demonstrat la alegerile din iunie că se poate. Nu putem să coborâm mai jos, mai ales acum că suntem o forță dublă — PMP și fostul UNPR — și sunt convins că trebuie menținută ștacheta sus pentru că ambele partide care formează acum PMP au demonstrat că au un electorat care îi susține la nivelul județului Maramureș. Acest lucru l-am constat la alegerile locale când rezultatele au fost printre cele mai bune la nivel național”, a spus Nuțu Fonta.

Parlamentarul PMP a afirmat că organizația din județul Maramureș se concentrează pe campania pentru alegerile parlamentare după fuziunea PMP-UNPR.

LĂSAȚI UN MESAJ