Vrei să îți creezi un magazin online sau o afacere pe online? Din Ianuarie, se lansează VasPavITConsulting

0
1327
vaspav, vaspav it consulting, optimizare seo, creaza site, cream site, magazin online, ecommerce, creaza un magazin online, cum creez un magazi online, marketing online

 

4 români vor lansa în luna Ianuarie cele mai avansate servicii de marketing online și internet. VasPav IT Consulting este formată dintr-o echipă tânără, majoritatea lucrând în domeniul online încă de la 16 ani. Echipa va oferi soluții IT complete, vor crea site-uri de prezentare sau de afaceri, site-uri ecommerce sau magazine online, vor oferi servicii de administrare și promovare inteligentă pe rețelele social media și vor oferi consultanță SEO.

Directorul General, Vasilan Pavel Mihai a declarat pentru noi:
„Pentru un site personal profesional, costurile în România pot depăși 3.000 lei. Noi ne-am decis să oferim servicii accesibile oricui. La lansare vom oferi crearea unui site personal sau de prezentare complet, plus optimizare SEO, promovare în rețelele social media și Google, plus consultanță și mentenanță la doar 1.050 lei, iar pentru un magazin online 2.100 lei.”

Întrebată de data lansării, echipa VasPav IT Consulting a declarat:
„Data sigură de lansare este de 15 Ianuarie 2017. Între timp, persoanele care doresc să apeleze la noi o pot face prin intermediul site-ului sau pe pagina de FaceBook.”

Mai multe detalii veți găsi pe www.vaspavitconsulting.ro

LĂSAȚI UN MESAJ