Lansarea candidaţilor PNL Maramureş pentru alegerile parlamentare, un eveniment plin de emoție!

0
2251

Seara trecută a avut loc, la Sala Sporturilor “Lascăr Pană” din Baia Mare, evenimentul de lansare a candidaţilor PNL Maramureş pentru alegerile din 11 Decembrie, eveniment la care au asistat peste 3.000 de liberali din tot judeţul, dar şi alţi invitaţi de seamă.

dan_2212

Evenimentul a început în jurul orei 17:30, prin invitarea candidaţilor pe scena amplasată în centrul Sălii Sporturilor, în aplauzele numeroasei asistenţe.

dan_2259

Prezentarea candidaţilor a fost făcută de către deputatul Mircea Dolha, Președintele PNL Maramureș şi candidat, pe primul loc, la alegerile pentru Senatul României.

dan_2263

Au fost prezentaţi şi invitaţii din partea conducerii centrale a partidului: Ilie Bolojan, Secretar General al Partidului Național Liberal, dar și primarul Municipiului Oradea, precum şi Gheorghe Falcă, primar al Municipiului Arad, coordonator al campaniei electorale a PNL pentru alegerile parlamentare.

dan_2274

În jurul orei 18, a început ceremonia propriu-zisă a prezentării candidaţilor, moment în care fiecare dintre ei a ţinut câte un scurt discurs, în care au fost reliefate intenţiile lor de viitor şi puncte din programul politic pe care le vor înfăptuite.

dan_2300

Au luat cuvântul domnul Mircea Dolha, Preşedinte al PNL Maramureş şi candidat pentru Senat, doamna doctor Cherecheş Viorica, director al Spitalului de Psihiatrie și Boli Infecțioase Baia Mare şi candidat pentru Camera Deputaţilor, Ionel Bogdan, preşedinte al PNL Baia Mare şi candidat pentru Camera Deputaților, Anca Boagiu, fost Ministru al Transporturilor, candidat pentru Camera Deputaţilor şi Dana Oniţa-Ivaşcu, preşedinte al PNL Sighetu Marmaţiei, candidat pentru Senatul României.

dan_2420

Au mai luat cuvântul şi reprezentanţii conducerii centrale a PNL, Gheorghe Falcă şi Ilie Bolojan.

dan_2327

În cuvântările lor, toţi participanţii şi-au exprimat convingerea că vor reuşi să obţină un scor electoral care va permite Partidului Naţional Liberal să formeze guvernul, în fruntea căruia îl vor propune pe Dacian Cioloş, actual Prim Ministru, care este un român ardelean de o cinste, corectitudine şi competenţă profesională pe care românii le apreciază, manifestându-şi totodată sprijinul pentru cele zece principii de guvernare pe care Dacian Cioloş le-a afirmat ca fiind esenţiale pentru o bună guvernare şi pentru păstrarea unei linii politice pro-atlantice şi pe viitor a ţării noastre, în condiţiile în care ameninţarea de la răsărit e tot mai mare.

dan_2273

În discursul său, Preşedintele PNL Maramureş, Mircea Dolha a spus:

„Dragi maramureşeni, dragi liberali, sunteţi aici pentru că dumneavoastră credeţi în ceea ce poate să facă Partidul Naţional Liberal pentru România. Eu sunt aici pentru că sunt dedicat oamenilor.

dan_2474

Din păcate, în România politica a ajuns cea mai urâtă meserie, din cauza unor politicieni. Dar nu toţi sunt la fel! Uitaţi-va la noi, suntem mulţi şi puternici, nu suntem ca ei!

dan_2339

Brătianu spunea: Pentru unii, politica este un fel de distracţie, un prilej de foloase şi onoruri. Politica, domnilor, este ceva grav, grav de tot. Ai în mâna ta soarta oamenilor şi viitorul ţării!!! Şi asta trebuie să ştie un politician. Nu toţi care fac astăzi politică, ar trebui să facă politică. Ei ar trebui să fie în altă parte!

dan_2349

Sunteţi militanţii noştri şi mergeţi în întreg judeţul Maramureş. Vă rog să spuneţi oamenilor aşa: Dacă vreţi că hoţii să fie la guvernare, votaţi PSD-ul!”

dan_2385

Au fost invitaţi pe scenă şi primarii Partidului Naţional Liberal din judeţul Maramureş, precum și consilierii județeni și locali, pe ritmurile imnului partidului, moment de asemena marcat de aplauzele celor aflaţi în sala.

dan_2359

În încheierea festivităţilor şi în aplauzele tuturor celor prezenţi, pe scenă sau în sala, a avut loc un momento artistic de excepție, în care Florentina Giurgi a interpretat, cu emoție, câteva pricesne care au ajuns la sufletul audienței.

dan_2449 dan_2539 dan_2550

LĂSAȚI UN MESAJ