Gigi Becali, dezvăluiri despre Traian Băsescu: Să îmi spună cum pleca cu genţile pline cu avionul

0
459

Conflictul dintre fostul președinte al României, Traian Băsescu, și șeful roș-albaștrilor, Gigi Becali, pare că nu se mai termină. Acesta din urmă a făcut o serie de dezvăluiri incendiare din familia fostului șef al statului, potrivit stiripesurse.ro.

„Băsescu e un căruţaş de sfeclă. El nu trebuia să fie preşedintele ţării. Niciodată nu a fost mai puternic decât mine. M-a băgat el la puşcărie, dar acum e la unghia mea mică. Nenea Băse nu îi spune tu lui Kovesi să răspundă. Las-o în pace. A dat ţara peste cap şi acum nu îi mai convine. Ce vină are Kovesi? Va cădea în laţul făcut de el. La câteva luni după ce am ieşit din puşcărie, ginerele tău mi-a cerut 7000 de euro că a avut un accident şi avea nevoie de bani. E vorba despre Syda.

Să îmi spună cum pleca cu genţile pline cu avionul. La 7 jumate seara după conferinţa de presă pe care o făcea, pleca cu genţile pline. Dar a pierdut genţile alea. Să spună el cum l-a iertat pe Dinu Patriciu.

De ce nu îi mai răspunde Adriean Videanu la telefon? Omul l-a slujit credincios şi i-a făcut multe belele. Că de ce nu a votat-o pe Elena Udrea şi l-a votat pe Vasile Blaga? Imediat după ce l-a votat pe Blaga i-a făcut dosar. Videanu mi-a spus că nu îi mai răspunde la telefon că e un om de nimic”, a răbufnit Gigi Becali la RTV.

Traian Băsescu a replicat scurt înaintea dezvăluirilor: „Atât de rău credeţi că am ajuns încât să comentez declaraţiile lui Gigi Becali?”

LĂSAȚI UN MESAJ