E OFICIAL! PNL susţine valorile morale şi familia tradiţională!

0
1697

Partidul Naţional Liberal a votat luni, în cadrul Biroului Politic Naţional, ratificarea unui protocol cu Coaliţia pentru Familie, susţinând astfel organizarea referendumului pentru revizuirea Constituţiei în sensul redefinirii familiei drept uniunea dintre un bărbat şi o femeie.

Prin acest demers, Partidul Naţional Liberal demonstrează că susţine normalitatea şi familia tradiţională.

mirceadolha-poza-oficiala

Şi Preşedintele PNL Maramureş, Mircea Dolha, cel care ocupă prima poziţie pe lista pentru Senat la alegerile parlamentare din 11 decembrie, este un adevărat susţinător al familiei. Încă din luna mai a anului 2013, el a fost primul inițiator al amendamentului pentru modificarea Constituției, astfel încât căsătoria să existe doar între un bărbat și o femeie.

„Dreptul a peste 3 milioane de cetățeni români de a cere introducerea în Constituție a faptului că o familie este compusă dintr-un bărbat și o femeie și nu dintr-un bărbat și o păpușă gonflabilă sau dintr-o femeie și un cuier – pom nu poate fi cenzurat. Nu poate fi numită intoleranță realitatea că o majoritate a societății este speriată de o tendință tot mai prezentă în ‘societatea modernă’ ca tot ce era până mai ieri anormal, și chiar eram cu toții de acord că era anormal, începe să capete ‘certificat de normalitate’, în virtutea unei prost înțelese și foarte prost aplicate ‘corectitudini politice’.

Tot în democrație, știm că majoritatea decide, iar până încă mai reprezentăm o majoritate, vom continua să pretindem să ni se respecte dreptul de a ne apăra normalitatea!

Da, noi suntem cât se poate de democrați și în nici un caz intoleranți, cu atât mai puțin ‘intoleranți religioși’, și putem, în sensul: avem voie, să nu ne fie rușine de asta?”, scria Mircea dolha, recent, într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ