Donald Trump, atacat la el “acasă”! Preşedintele SUA, în pericol?

0
1411

Donald Trump este în continuare atacat de cetățenii care nu sunt de acord cu victoria sa. Un tânar de 19 ani a încercat să pătrundă în Trump Tower înarmat cu un cuțit.

Tânărul student a intrat în locul în care președintele țării locuiește cu niște pertarde, conform poliției. A fost reţinut şi acuzat penal că deţine o armă şi de deţinere ilegală de petarde.

Trump Tower a devenit o atracţie mondială. În special după victoria magnatului în domeniul imobiliar în alegerile prezidenţiale e la 8 noiembrie.

Miercurea trecută, şoferul unui camion a fost arestat în timp ce încerca să forţeze trecerea pe 5th Avenue, interzisă camioanelor după alegeri.

El a fost acuzat de comportament periculos şi nesupunere faţă de un poliţist, ceea ce pare să arate că avea doar intenţia să câştige timp ignorând restricţiile de circulaţie din zonă.

Chiar dacă rămâne accesibil publicului, Trump Tower, înconjurat de buticuri foarte frecventate odată cu apropierea sărbătorilor, face obiectul unor măsuri de securitate dure după ce Trump a început să primească în turn tot felul de personalităţi cu scopul de a-şi pregăti preşedinţia.

LĂSAȚI UN MESAJ