Daniel Buzdugan, îndrăgostit lulea de Maramureş!

0
769

daniel-buzdugan-maramures3

Daniel Buzdugan s-a născut la Iaşi. Iubeşte Moldova, dar s-a îndrăgostit nebuneşte de Maramureş, pe care îl simte ca pe o a doua casă. Şi nici nu este de mirare, întrucât frumuseţile din acest colţişor al ţării ar putea topi până şi o inimă de gheaţă.

Vara aceasta, Buzdu a ales să-şi petreacă parte din vacanţă în Maramureş, zonă turistică pe care a promovat-o intens prin numeroase postări pe pagina lui de pe o reţea de socializare.

daniel-buzdugan-maramures2

“Tulai Doamne, bine mi-i/Nu ştiu mâine cum mi-o fi!/Raiul este sus pe Iza/Din Sighet până-n Botiza” sau “Maramureş, mulţumesc! O să-mi fie dor! Nu mai pot scăpa de tine, dar mai grav… nici tu de mine!”, sunt doar câteva dintre cuvintele frumoase scrise de Buzdugan pe reţeaua de socializare.

daniel-buzdugan-maramures1

Tot el le-a dezvăluit amicilor săi virtuali că, într-un top al celor mai frumoase cimitire din lume, clasament realizat de celebra revistă Travel&Leisure, Cimitirul Vesel de la Săpânţa ocupă o poziţie fruntaşă – locul 3.

Cucerit a fost Buzdu şi de Mănăstirea Bârsana, o locaţie de poveste ce merită descoperită, dar şi de plimbarea cu deja celebra Mocăniţă pe Valea Vaserului, un loc în care farmecul sălbatic al naturii poate fi savurat din plin.

LĂSAȚI UN MESAJ